Imaju sve više fanova

Klapa Sveti Florijan - prva vatrogasna klapa u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su im nakon pobjede na Splitskom festivalu 2010. s hitom 'Kako ću joj reć da varim', mnogi predviđali da će trajati tek jedno ljeto, prva vatrogasna klapa u Lijepoj našoj, Sveti Florijan, iz dana u dan broji sve više obožavatelja.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Hrvatski dragulj Poslušajte kako zvuči klapska pjesma kad je izvode Gruzinke

Povodom njihova novog spota 'Ako me ne voliš', u njihovoj rodnoj Žrnovnici posjetio ih je novinar In magazina Gordan Vasilj.

Priča oko Svetog Florijana zakotrljala se prije dvije i pol godine kada je dotad anonimna klapa s hitom 'Kako ću joj reć da varim' pomela konkurenciju na jubilarnom 50. Splitskom festivalu.

''Nama ništa nije bilo jasno tih par dana. Sad kad razmislim iza sebe smo ostavili jednu 'Bižuteriju', koja je jedan od većih hitova zadnjih godina, tako da smo stvarno ponosni na to što smo napravili'', izjavio je član klape Nino Treskavica.

Odmah nakon pobjede prva vatrogasna klapa u Hrvatskoj našla se na meti zlih jezika, koji su im prognozirali kratak rok trajanja.

No, vesela družina, koja se u tri godine ni jednom nije posvađala, velikim koracima grabi naprijed. Do kraja godine planiraju izdati svoj drugi studijski album koji najavljuju baladom 'Ako me ne voliš' čiji se spot očekuje za nekoliko dana.

Priču o ovoj klapi pogledajte u priloženom videu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene