Bilo joj je prvi put

Glumica iz naših krajeva u hit filmu 'Vuk s Wall Streeta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo intervju sa slovenskom glumicom Katarinom Čas koja glumi u filmu 'Vuk s Wall Streeta', koji ima velike šanse za osvajanje ovogodišnjeg Oscara.

Glumica Katarina Čas osvojila je publiku diljem svijeta svojom ulogom u vrlo popularnom filmu 'Vuk s Wall Streeta', a otkrila je i kako je došla na audiciju bez prevelikih nadanja.

Pogledaj i ovo Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Gdje ju je dosad skrivao? Kakva ljepotica: Djevojka zvijezde filma ''Vuk s Wall Streeta'' pokazala tijelo u oskudnom bikiniju

Toliko ga je očarala da je izabrana među tisućama ljepotica!

'Agent mi je poslao mail - imamo neku audiciju, redatelj je Scorsese, mala uloga. Ovo ti je scenarij i scene iz filma koje moraš snimiti', otkrila je Katarina Čas.

U Parizu je puno djevojaka došlo na audiciju za njezinu ulogu, a neke su se već tada oblijepile novčanicama. Katarina kaže kako je ona došla obučena sasvim normalno, a izgleda kako ih je sve očarala.

'Na snimanju je bilo smiješno. Osjećala sam se kao RoboCop, nisam mogla ni sjesti', smije se lijepa glumica. Novčanice je Scorsese sačuvao još iz filma 'Goodfellas'. Katarina je također otkrila kako je originalno trebala biti Švicarka, no Scorseseu se na kraju ipak svidjelo da glumi Slovenku.

'Pričali smo odakle sam i znao je za Sloveniju i bivšu Jugoslaviju. Željeli su čuti kako se psuje kod nas, na balkanskom. To im je bilo super i onda je došlo do toga da je Scorsese rekao - budi ti Švicarka sa slovenskim korijenima', otkrila je glumica.

Svidjelo joj se što poznati redatelj nije radio razliku između glumaca i svima je pristupao isto. No, najviše joj se svidjelo upoznavanje s DiCaprijem.

'Izlazim iz svoje prikolice i asistent me pita hoću li upoznati Lea. Nešto malo smo popričali, a sljedeći smo dan snimili scenu s novčanicama. Nisam ga htjela previše opsjedati jer je bio usred snimanja', priča lijepa Katarina.

Ovo joj je bila prva scena u kojoj se skinula gola. 'To je bila moja prva gola scena. Da sam bila jedina gola u filmu onda bih rekla - Gle, mislim, ne! Ali i drugi su se skidali', rekla je glumica, a što nas očekuje u njezinom novom filmu, pogledajte u prilogu InMagazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene