''svi idemo s jednim ciljem...''

Znali su djelomično što ih čeka u Dominikanskoj Republici, ali na neke stvari ipak nisu bili spremni dok ih nisu doživjeli!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Survivor - 1 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 7 In Magazin: Survivor - 8 In Magazin: Survivor - 9 +0 In Magazin: Survivor - 10 Galerija

Nakon prvih eliminacija, stigla su nova iznenađenja u Survivor! U uzbudljivu igru preživljavanja stigli su novi kandidati. I neće im biti nimalo lako. Jer timovi su se i među sobom već ''posložili''. S novim kandidatima ekipa In magazina razgovarala je uoči njihova odlaska u Dominikansku republiku.

Nakon prvih ispadanja, timovima stižu pojačanja. Crvenima se pridružuju Anđela i Stefan, a plavima Nancy i Alex:

I bez obzira na to što su djelomično znali što ih u Dominikanskoj Republici čeka, na neke stvari nisi spreman dok ih zaista ne doživiš:

''Ja sam jako nabrijana kad su sportske igre u pitanju, i zaista volim pobjeđivati, tako da definitivno ću an tim poligonima dati najviše od sebe, a ono što bi mi predstavljalo malo problem je naravno kao i svakoj ženi higijena'', kaže Nancy Poropat.

''Frka je zapravo sklad sa prirodom, razumjeti prirodu i razumjeti možda koje su bobice jestive, koje nisu, na koji način zapaliti vatru, orđe, kako napraviti sklonište, evo to su neke stvari koje nisam imao iskustva nešto previše'', kaže Alex Percan.

No vjeruju da su, bez obzira na rezultate koje će ondje ostvariti, spremni za avanturu života:

''Neću nikog zgazit, niti rječju niti djelom, da bi ja došao do pobjede, ako mogu na jedan pošten i čestit način pobjediti definitivno ću dati se od sebe. I spreman sam za to'', kaže Alex.

''Rekla bi da jesam, ali Bože moj, svi smo jaki na riječima'', dodala je Nancy.

''Ljudi kažu da nakon Survivora više nisu iste osobe'', kaže Alex.

''Nikad ne bih išla po pobjedu tako da naštetim nekome, ali svi tamo idemo s jednim ciljem – dolaziš sam i odlaziš sam'', kaže Nancy Poropat.

Nakon slaganja novog poretka snaga, čeka nas i odlučujući duel koji će eliminirati još jednog natjecatelja iz Survivora! Ova igra u sekundi se može usijati!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, TLZP +25 Martina Tomčić Zanimljivosti U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene