Prvi saznajemo!!!

Ivan Zak ukrstit će snage s velikom regionalnom zvijezdom: ''Glazbeno ćemo sigurno surađivati''

Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Zak (Foto: PR) Ivan Zak (FOTO: PR) +0 Ivan Zak (FOTO: PR) Galerija

Ivan Zak nastupio je u varaždinskoj Areni.

Nakon osvajanja zagrebačke Arene, Ivan Zak u subotu je raspametio i onu u Varaždinu. Već s prvim taktovima publika je s glazbenikom počela pjevati u glas.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Samardžić - 4 ''ove divne momke...'' Pjevač kojeg obožava cijela regija snimio je duet s našim hit-bendom, evo kakve im je životne savjete udijelio!

"Neopisiv je osjećaj stati na pozornicu u Areni kad znaš da su ovdje samo tvoji fanovi koji prate samo tebe i tvoju glazbu. I to je trenutak zbog kojeg radiš sve što radiš , i to je nešto što sam već rekao, želim svakom kolegi da to doživi bar jednom u životu!", kazao je Zak.

A Ivan Zak to je doživio već drugi put u samo dvije godine. Nakon što je s najvišom ocjenom položio ispit u zagrebačkoj, odličan je dobio i u varaždinskoj areni, u kojoj je ostvario blizak odnos s publikom.

Kad je Zak u pitanju, iznenađenja nikad dosta. Nakon velikih koncerata namjerava nastaviti uspješan niz. Na proljeće stiže i novi album. Ekskluzivno doznajemo - kuha se suradnja s jednom velikom regionalnom zvijezdom.

"Netko koga cijenim i sa kime sam stupio u kontakt i glazbeno ćemo nešto sigurno surađivati je Željko Samardžić, a kako i što , vidjet ćemo'', otkrio je Ivan Zak.

Nakon što je i ove godine Valentinovo proslavio sa svojom publikom, nevoljko govori o svojem privatnom životu, ipak nam je za kraj otkrio tajnu kako očuvati uspješnu vezu.

''Znam da je bitan kompromis . To je nešto, uz ljubav je bitan taj kompromis, jer nitko nije savršen. Jedna i druga strana mora imati i tolerancije i sluha za drugu stranu i onda to sve ide'', kazao je. A što je još otkrio pogledajte u video prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) +6 Kate Hudson (Foto: AFP) Celebrity Unatoč strogoj zabrani slavljenice, glumica objavila fotografije s "it rođendanske proslave" o kojoj svi pričaju

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Popović, Jelena Karleuša (FOTO: Instagram Zvezde Granda) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram Zvezde Granda) Jelena Karleuša (Foto: Screenshot) Saša Popović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (FOTO: Facebook Zvezde Granda) +1 Jelena Karleuša (Foto: Screenshot) Celebrity Jelena Karleuša opet radi kaos, zbog Popovićeve izjave ostala je bez teksta i odmahnula rukom

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Getty) Bebe Rexha (Foto: Getty) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Getty) +5 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica se na fenomenalan način osvetila svim kritičarima koji su ju nedavno uvrijedili

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) +7 Whitney Houston (Foto: Getty Images) Celebrity Na današnji je dan svijet ostao bez jedne od najvećih glazbenih diva svih vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene