kREĆE U OSVAJANJE

Djevojke u Hrvatskoj već lude za njim - sada će i Talijanke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Centralni šator Rujanfesta ove je subote doslovno tresao Ivan Zak. Njegov je izlazak na pozornicu popratio frenetičan vrisak tisuća djevojaka. Zak ima i nove planove...

Ivan Zak je koncert otvorio 'Ilegalom' još jednom pjesmom iz svoje radionice. Zbor sastavljen od nekoliko tisuća njegovih glazbenih poklonika euforično je dočekao 'Jednu noć' pjesmu s kojom je nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Glazbenik kaže kako je ta  pjesma svojevrsna najava novog albuma koji je u pripremi.

Pogledaj i ovo Ivan Zak (Foto: PR) Nagovarali ga da to ne napravi "To nikad ne zaboraviš": Ivan Zak išao protiv savjeta kolega - i uspio!

>> VIDEO - Ivan Zak nastupio na Rujanfestu!

'Potpisujem ugovor za jednu talijansku diskografsku kuću. Ovih dana pripremam talijansku verziju pjesme i nadam se da ćemo pripremiti i talijansku verziju spota', otkrio je Zak u inMagazinu. Hrvatska inačica spota ugledala je svjetlo dana prošlog tjedna. Ivan kaže kako je sam sebi najstroži kritičar pa se tako i snimanje posljednjeg spota odužilo, sve dok nije bio potpuno zadovoljan onime što je odradio.

Priču s Rujanfesta pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene