Ekskluziva za ekskluzivom

Otkrivamo najveća uzbuđenja najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj

IN magazin (FOTO: Dnevnik.hr) IN magazin (FOTO: Dnevnik.hr) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Ivana Mandić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

IN magazin u deset je godina imao brojne ekskluzive.

IN magazin već deset godina uveseljava gledatelje brojnim zanimljivim pričama, no malo tko bi mogao prebrojati brojne ekskluzive, zahtjevne priče te zanimljiv sadržaj koji je ovu emisiju i učinio najgledanijim lifestyle magazinom u Hrvatskoj. Što joj se posebno urezalo u sjećanje, ispričala nam je urednica Ivana Mandić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

''Vrlo je nezahvalno sumirati 10 godina u nekoliko rečenica i izdvojiti najbolje intervjue, putopise, reportaže…. Gotovo da nema svjetske metropole koju nismo posjetili, zavirili smo u najskrivenije kutke zemaljske kugle. Od crvenih tepiha s najvećim svjetskim zvijezdama do druženja s afričkim plemenima. Pred našom su kamerom govorili primjerice Pierce Brosnan, Brad Pitt, Jenifer Aniston, Angelina Jolie, Mickey Rourke, George Clooney, Geraldine Chaplin, Hugh Grant, ali i poglavica plemena Masai, potom indijansko pleme Wazare, koje je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva srčano bodrilo hrvatsku reprezentaciju. U 10 godina emitiranja svjedočili smo raznim događanjima, onima koji su nas činili sretnima i ponosnima, ali i onima zbog kojih smo nerijetko i plakali. U vrijeme kad smo se opraštali od Olivera Dragojevića, kojemu smo u cijelosti posvetili dvije emisije, bili smo doslovno zaliveni suzama'', kazala nam je Ivana Mandić, urednica IN magazina, koja je izdvojila i jednu posebnu priču.

IN magazin (FOTO: Dnevnik.hr) IN magazin (FOTO: Dnevnik.hr)

''Uz brojne intervjue koje smo odradili s domaćim, ali i najvećim imenima svjetske showbizz scene izdvojila bih jednu sasvim drukčiju ekskluzivu. Naime predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović samo je našoj ekipi omogućila da s njom provede jedan dan. Između ostalog, pokazala nam je i kako trenira u svom uredu'', govori Ivana te izdvaja još neke teme.

''Zauvijek ćemo pamtiti već spomenute dvije emisije posvećene maestralnom Oliveru Dragojeviću koje su rađene pod teretom emocija. Tim više jer smo s Oliverom radili jedan od njegovih posljednjih intervjua, koji kad se gleda s odmakom djeluje pomalo proročanski. U vrijeme kad je intervju nastao Oliver još nije znao da je bolestan, bilo je to koji mjesec prije postavljanja teške dijagnoze. Tijekom razgovora s našom novinarkom Oliver je ničim izazvan rekao: 'Kad ja umrem, bit će to najveći gubitak za mene!' Uvijek su posebno teški ti trenuci u kojima morate reći zauvijek zbogom, a bilo ih je. Kako se emotivno ne slomiti kad se opraštate od Dolores Lambaše, Ive Gregurevića, gospodina Relje Bašića, koji nam je također dao svoj posljednji TV intervju, Vinka Coce, koji je bio drag gost naših emisija.
No bilo je i priča koje su nam mamile osmijeh na lice, neočekivanih saznanja i poznanstava. Izdvojit ću svakako intervju sa svjetskom zvijezdom Gazebom, legendarnim glazbenikom koji je 80-ih bio planetarno popularan i koji je stvorio bezvremenske hitove poput "I Like Chopin", "Dolce vita" ili ''Masterpiece". Naša je ekipa saznala da je Gazebo po majci Hrvat, da odlično govori hrvatski jezik i da mu u Zagrebu još uvijek žive članovi obitelji. Gazebo nas je ugostio u svom domu u Rimu i dao nam intervju na hrvatskom jeziku. Riječ je o velikoj zvijezdi, a vrlo skromnu i ugodnu čovjeku. Meni je primjerice neshvatljivo da do danas nitko iz Hrvatske nije pokazao zanimanje za koncert u zemlji iz koje potječe'', kazala je Mandić te za kraj otkrila što ekipi IN magazina najviše ostaje u pamćenju.

Ivana Mandić (FOTO: Dnevnik.hr) Ivana Mandić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Svakako srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Adrenalin s kojim smo radili svaku reportažu vezanu za našu reprezentaciju. Slavljenička atmosfera koja, dakako, nije izostala ni u našoj redakciji. Ekskluziva koju smo na dočeku Vatrenih uspjeli snimiti ušuljavši se na motoru u Vatrogasnu postaju Centar u Zagrebu, kamo su Vatreni stigli kako bi predahnuli na putu do Trga bana Jelačića. Pamtit ćemo i ekskluzivni intervju s izbornikom Zlatkom Dalićem, koji nam je dao samo nekoliko dana po povratku iz Rusije. Iako slomljen od umora i medija koji su ga opsjedali, našao je vremena i za našu emisiju, i na tome smo mu beskrajno zahvalni.''

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene