Pogledajte video

Ibrahimović hit u Parizu, nazvali čak i hamburger po njemu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovih dana iz Pariza, osim modnih, stiže niz zanimljivih ugostiteljskih vijesti. Prva je restoran, koji je u pariškoj metropoli svim ljubiteljima nogometa, a posebno Zlatana Ibrahimovića, ponudio jedinstven način da utaže glad.

Naime, od sada možete naručiti hamburger koji je nazvan po slavnom sportašu Zlatan Ibrahimoviću. Potom je otvoren i kafić, u kojem živi desetak mačaka!

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović bez okolišanja Pogledajte kako je Lepa Brena reagirala na Ibrahimovićev dolazak na Sanremo uz njezin hit, sve je rekla jednom riječju!

Burger je osmišljen kako bi imao što više poveznica s nogometašem. Tako je, otkrivaju njegovi tvorci, velik i snažan.

>> Nije tipična žena nogometaša: Ibrahimovićeva 'super ku** deluxe'

'Grandan je Zlatan burger na meni stavio još u lipnju, no tek dva mjeseca kasnije, u kolovozu, pročulo se o njemu među navijačima. Nakon što su ga otkrili, postao je pravi hit. Jer Ibrahimović je na navijače Paris Saint Germaina ostavio snažan dojam. Njegovo ime čak je ušlo u sleng - Zlatan se tako često koristi umjesto riječi uništiti', kaže Jean Philippe Grandin.

Zlatan burger napravljen je od 600 grama mesa, nekoliko kriški slanine, četiri vrste sira, a sve to nalazi se u domaćem pecivu.

Kako je Ibrahimović ugovor s Paris Saint Germainom nedavno produžio do 2016. godine, vjerujemo kako će Zlatan burger još neko vrijeme biti na meniju. A da pariškim ugostiteljima ne nedostaje ideja, dokazuje i kafić u kojem ćete moći popiti kavu u društvu dvanaestak mačaka.

'Kafić se nalazi u Maraisu, u kojem su četvorni metri među najskupljima u Parizu. Vlasnica se dosjetila kako na ovaj način mogu uživati u društvu maca jer u malim stanovima brojni ljubitelji životinja ne mogu držati ljubimc', kaže vlasnik neobičnog kafića, Margaux Gandelon.

Inače, ovo su odbačene mace koje je kafić udomio. A vlasnica kaže kako će svaki klijent koji im na bilo koji način prouzrokuje stres, odmah biti izbačen iz mačjeg raja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene