Bećari u Dalmaciji

Glazbenici benda "Gazde" otkrili kako provode ljeto te koje tajne začine koriste pri pripremi roštilja

Gazde i Renata Končić Minea (Video: IN Magazin) Gazde i Renata Končić Minea (Video: IN Magazin) In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gazde i Renata Končić Minea (Video: IN Magazin) Gazde i Renata Končić Minea (Video: IN Magazin) +0 Gazde i Renata Končić Minea (Video: IN Magazin) Galerija

Sedam glazbenih mušketira benda "Gazde" otkrilo je tko je među njima najbolji plivač, a tko radi najbolji roštilj.

Između koncerata i nastupa, članovi popularnog benda „Gazde“ odmaraju se na Viru. Vir je idealna baza za članove ovog vrlo traženog benda jer je na pola Jadrana, pa su im sve destinacije i gradovi duž obale lako dostupni.

Pogledaj i ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Dovela ih u red Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

Ovi veseli glazbenici i nakon godina zajedničkog rada i druženja odlično se slažu, a slobodne dane provode u bazenu. Otkrili su kako se često natječu, a tim podjele na „debele“ i „mršave“, ali nikako se nisu mogli dogovoriti tko je među njima najbolji i najbrži plivač.

Iako dečki trenutno uživaju u ljetu, uskoro ih očekuje povratak u studio gdje će završiti snimanje svog 11. studijskog albuma. Ovih dana su snimili i spot za „Vrati mi želju za životom“.

Puni elana i volje, Gazde otkrivaju i kako su godišnji odmori daleko iza njih. Kada uhvate vremena bace se na pripremu roštilja, a priznaju i kako su već toliko puta zajedno uživali u sočnim komadima mesa s vatre da znaju točno što tko jede.

Što su nam još otkrili, pogledajte u videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +6 Prince Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Dugogodišnji prijatelj princa Harryja koji ga je pripremao za avanturu života - pronađen mrtav
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene