sve je još friško

Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako su Ćorluka i njihov sinčić reagirali na promjenu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić i Davor Garić Galerija

Franka Batelić navikava se na veliku promjenu koja je nedavno nastupila u njezinu životu. Nakon višegodišnjeg života i ljubavi na daljinu, njezin se Ćorluka vratio u Zagreb pa uživaju u obiteljskoj idili. Zasukala je rukave i završava Pravni fakultet, a može li se zamisliti kao odvjetnica otkrila je Davoru Gariću.

Svojim novim videospotom za pjesmu "On" koju je otpjevala sa srpskom pjevačicom Sarom Jo, Franka je itekako podignula prašinu. Otkrila je i da je njezin novi album spreman te s nestrpljenjem očekuje objavu datuma izlaska.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Davoru Gariću je otkrila i u kojoj je fazi s fakultetom. "U fazi sam da ne mogu vjerovati da sam toliko odužila to studiranje. Pravni fakultet je u pitanju, ali moram se pohvaliti da sam dobila 5 iz ispita Međunarodno privatno pravo, koji je jako težak ispit. Ja volim učiti, najveća sam štreberica na svijetu", priča Franka.

Naša pjevačica istaknula je kako se može zamisliti s titulom odvjetnice. "Ja se svemu potpuno predam, čime god se bavim. Sada dok sam spremala ove ispite potpuno sam bila u tome", rekla je. Objasnila je i kako uspijeva kombinirati novi spot, album, dijete i supruga. "Kako uspijevam? Nikako. Pitajte mog menadžera koliko poziva dobiva od mene. Šalim se, nije toliko strašno. Treba se samo dobro organizirati i sve se nekako uspije", komentirala je.

Njezin sinčić Viktor će uskoro proslaviti rođendan. "Baš sam komentirala, jadan Viktor, ima rođendan baš u ovo doba godine kada se svi ispucaju za druga slavlja. Super su prošli blagdani, Viktor je sada počeo doživljavati skroz stvari i uživamo skroz u lampicama i u gradu", priča Franka.

Njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka se vratio u Zagreb, a pjevačica je ispričala i koliko joj znači svakodnevno druženje sa suprugom. "Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privkavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", kaže pjevačica.

Osvrnula se i na činjenicu da je gotovo uvijek na listama najljepših Hrvatica. "Ja zapravo ne znam kada da se pogledam u zrcalo svakoga dana, obzirom koliko stvari moram obaviti prije, ali što se tiče tih izbora, naravno da je to uvijek lijepo pročitati. Pogotovo kad se osjećaš malo lošije", rekla je.

Franka jedva čeka nove koncerte, ali i da njezin novi album ugleda svjetlo dana.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) +5 Joan Collins (Foto: Profimedia) Celebrity Ono što je prvi suprug učinio legendarnoj glumici zaprepastilo je sve, dugo je skrivala i zašto se uopće udala za njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene