Novi početak

EKSKLUZIVNO zavirite na Farmu: 'Farmeri imaju sve što im treba'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počinje dugo iščekivana Farma na kojoj svoj novi život u prirodi započinje 14 kandidata. Ekskluzivno smo zavirili u blagodati i šarenilo prirode naše farme.

Ove godine već dobro poznatom farmerskom licu Mije Kovačić pridružit će se i Dušan Bućan koji će biti suvoditelj te trener farmera.

Pogledaj i ovo showbuzz Napustio Farmu 'Mislio sam da će svi biti OK, ispostavilo se da ima onih koji nisu'

Sve o skorom početku izazova za naše kandidate pročitajte na službenoj stranici Farme.

Samo će jedan biti Gazda Farme, a što će biti ostali?

'Iza mene nalazi se ova prekrasna kuća u kojoj će živjeti 14 kandidata, sa vaše lijeve odnosno desne strane nalaze se objekti u kojima će živjeti stoka koja će služiti farmerima. Pored gospodarskih objekata u kojima se nalazi stoka nalazi se i alatnica i unutra su alati koji će naravno služiti, naravno farmerima', počeo je naš obilazak poznati glumac.

'Farmeri imaju sve što im treba vatra kao najvažnija u ovim hladnim trenutcima koji će nastupiti, dakle kamin i općeniti generalno kuhinja. A onda još jedna prostorija, ovo je prostorija za druženje sastanke jedna onako velika dnevna prostorija sa velikim stolom. A ovdje su i spavaonice - ženski i dio muški dio, brojčano više manje isto s jedne i druge strane, tu se farmeri odmaraju', priča Dušan dok čekamo da počinje domaći reality show Farma.

A i Dušan je inače, sam svoj gazda imanja na kojem živi, tako da će mu uloga farmera biti potpuno prirodna: 'Malo sam moderniziraniji. Ne koristim bas ručnu pilu, palim motorku, volim konje -  jašem ih, divim im se. Ja imam manje životinja nego što će imat farmeri, imam dva konja dva psa i jednu mačku.'

A kako će se naši kandidati snaći u idiličnom okruženju blagodati prirode preostaje vam da svakodnevno pratite na vašim malim ekranima – samo na Novoj TV od 20h.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene