Rukometna legenda

Vujovićeva supruga ima zadnju riječ: 'Ja samo nju pitam kako ćemo igrati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donosimo vam ekskluzivni intervju s rukometnom legendom Veselinom Vujovićem.

Trener Zagrebaša Veselin Vujović otkrio je javnosti dosad nepoznate detalje iz svojeg života. Tako smo, među ostalim, doznali da je vlasnik smeđeg pojasa u karateu. Povjerio nam je koliko supruga utječe na odabir klubova u kojima će raditi te što misli o Nikoli Karabatiću i Ivanu Baliću.  

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Noć Kostelića: Ivica u društvu lijepe supruge, sestra Janica blistala

Kao igrač i trener Veselin je živio u mnogim državama, a njegova je obitelj uvijek bila uz njega. Tako je i sada kada živi u Zagrebu.

Ekipu inMagazina zanimalo je ima li njegova supruga zadnju riječ kada je u pitanju izbor kluba kojeg će trenirati. 'Ma ja samo nju pitam, i kako ćemo da igramo utakmicu i ko počinje... Ma nema veze... Znači ja sam rekao da ću biti trener sve dok familija bude išla tamo gde budem ja odlučivao. Onog trenutka kad budem ja rekao 'moram ić zato sto mojoj supruzi je tamo dobro ili moja deca mogu ići u školu ili naći posao...' onda više neću biti trener i onda neću biti pravi profesionalac', rekao je Vujović.

Što se njegovog izgleda tiče i tu postoji zanimljiva priča. Ekipa inMagazina nije mogla pronaći ni jednu Veselinovu sliku bez brade, zanimalo ih je od kada je nosi. 'Slozio sam ju u jugoslovenskoj narodnoj armiji to je bila '87, '88 eto od tad pa do danas se nisam obrijao', prizano je Veselin. I dodao da će je obrijati u slučaju da sa Zagrebom ode u final four.

Što je još trener Zagrebaša otkrio u ovom ekskluzivnom razgovoru pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene