Stao na loptu

Dušan Bućan otkrio tko mu to najviše nedostaje dok uživa u farmerskoj idili

Avanture Dušana Bučana - 8 Avanture Dušana Bučana - 8 DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Avanture Dušana Bučana - 1 Avanture Dušana Bučana - 2 Avanture Dušana Bučana - 3 Avanture Dušana Bučana - 4 Avanture Dušana Bučana - 5 Avanture Dušana Bučana - 6 Avanture Dušana Bučana - 7 Avanture Dušana Bučana - 8 Avanture Dušana Bučana - 10 Avanture Dušana Bučana - 11 +0 Avanture Dušana Bučana - 12 Galerija

Dušana Bućana teško je uhvatiti na jednom mjestu jer dok nije na daskama matičnog kazališta, istražuje najudaljenije kutke svijeta. No pandemija ga je, kao i mnoge druge, prisilila da stane na loptu, a u čemu, kako kaže, istinski uživa. Dok gušta u prirodnoj idili, kuje planove za novu avanturu, ovog puta s djevojkom.

Nepoznate svjetske ceste i avanture koje čekaju iza svakog novog ugla, Dušan Bućan je zasad ostavio iza sebe, a njegova naizgled lutalačka duša, uživa uzemljena na jednom mjestu - njegovoj farmi.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

"Jesam, apsolutno sam sretan što provodim vrijeme u idili, riješavam si frizuru na način da pustim automatsku kosilicu da me riješi.
Promijenilo se to da sam konačno dobio priliku raditi neke stvari koje stalno odgađam zbog posla ili putovanja ili tako nečega, gradim krov, bavim se nekim sitnim poslovima oko kuće, sve to nekako radim, obavljam sam, bavim se konjima, farbam, radim stvari u kojima zapravo uživam, a dugo vremena ih nisam stigao radit", objasnio je Dušan.

Iako kaže, sada samo brusi stare vještine, a u novima se okušao već prije pandemije. Umjesto s konja na magarca, on je prešao s konja na motor i počeo s pripremama za Dinaric Rally, utrku koja obuhvaća pet planina u Hrvatskoj.

"Volim nove stvari, volim nove izazove tako da kad je mi je s tim prijedlogom o rallyu došao moj prijatelj Perica Matijević ja sam objeručke to prihvatio, činilo mi se kao vesela stvari, nešto novo, no nažalost zbog korone i cijele te situacije stali smo u nabavci motora, tako da sam morao u međuvremenu vježbati na konju. Doduše nije isto, pozicija je ista, ali je razlika u kočenju", našalio se glumac.

Brojna su ga putovanja, priznaje, naučila strpljenju pa sada više uživa u mirnim danima, pa čak i odmoru od kazališta.

"Pa volim tu interakciju s ljudima, to je ono što me i najviše privlači daskama koje život znače, premda moram priznati da malo mi je drago da sam stao na loptu i da radim malo neke druge stvari, drugi neki način života u nekom većem komadu", priznao je.

Jedino što mu izrazito nedostaje je djevojka.

"Svi znamo da najbolje saznamo jedno o drugome kad smo u nečemu drugačijem od onog uobičajenog, tako da uglavnom nismo zajedno ali kad jesmo trudimo se najbolje iskoristit vrijeme za sebe", izjavio je Dušan.

Zato iduće daleko putovanje, umjesto u već provjerenom društvu Borisa Veličana, planira upravo sa Sarom.

"Da, jako mi to nedostaje i jedva čekam da ponovno krenem negdje. Otišao bih negdje na neko daleko more, Fidži, Tonga, plivao sa velikim meduzama, kitovima, dupinima", mašta Dušan.

Držimo palčeve da sanjarenje o egzotičnim plažama što prije postane stvarnost.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio niz fotki na kojima zgodna mama Branka pozira u mini haljinama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene