kratko i jasno

Žera napokon komentirao odlazak kolege: ''Što je radio, njegova je stvar''

Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook) Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook)

Dražen Žerić Žera i Darko Jelčić naglo su prekinuli suradnju.

Splitska riva ovog je vikenda bila u znaku Crvene jabuke. Jedan od najdugovječnijih bendova na našim prostorima Splićane i njihove goste zagrijao je brojnim hitovima. Iako Žera nije uvijek raspoložen za intervjue, IN magazinu je otkrio što ga posebno veže uz Split, kakav je skijaš, ali i kako komentira nedavni odlazak dugogodišnjeg kolege iz benda Darka Jelčića.

Pogledaj i ovo Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera "srećom da rastemo" Crvena jabuka najavila spektakl za Valentinovo, a Žera otkrio detalje bračne idile s 24 godine mlađom suprugom!

Naime, bubnjar Darko Jelčić bio je jedini član originalne postave benda Crvena jabuka.

"Kroz bend je prošlo 38 ljudi. Čovjek zaželio da ne svira, a poslije što je pravio, to je njegova stvar'', kazao je Žera na njegov odlazak.

Podsjetimo, Darko se ljetos oglasio na Facebooku i kazao kako odlazi iz benda. "Od jučer ne sviram u grupi Crvena Jabuka. Iz grupe Crvena Jabuke sam tjeran u proteklih 9 godina na vrlo smišljene načine, a pogotovo u zadnjih godinu dana. O načinima mog opstruiranja u radu i imenima iz grupe Crvena Jabuka koja su mi ovo priredila, detaljno ću pisati - objavljivati na ovom mom profilu, ali i u elektronskim i pisanim medijima u danima i tjednima koja slijede. Zahvaljujem svim prijateljima i slušateljima Crvene Jabuke na ove 32 godine moje karijere, vaš Darko Jelčić-Cunja", napisao je na svojem profilu na Facebooku.

Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook) Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene