Čista ljubav

Slatkica iz "Čiste ljubavi" koju obožavaju baš svi: "Super je Janko! Odličan je!"

Dora Arar (Foto: PR) Dora Arar (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dora Arar (Foto: PR) Galerija

Osim glumom, htjela bi se jednog dana baviti i modnim dizajnom. S tekstom nema problema, a puno joj pomaže i njena mentorica.

Minea je provela dan u društvu Dore Arar, još jedne njene gošće u rubrici "Malac genijalac". Doru svi znate kao Mašu iz hit serije "Čista ljubav". Kao što je oduševila gledatelje, oduševila je i poznatu voditeljicu. "Ja sebi ne nosim nikakvu titulu, ja sam ista kao i prošli put, samo što me ljudi prepoznaju na ulici", priča preslatka Arar. Da voli glumu shvatila je prije dvije godine, kada je krenula na dramsku.

Pogledaj i ovo Minea Možemo je zamisliti! Koncert Minee izazvao je opće oduševljenje u Pazinu, a omiljena voditeljica priznala je čime se nekad htjela baviti: "Odveo me put na drugu stranu"

Osim glumom, htjela bi se jednog dana baviti i modnim dizajnom. S tekstom nema problema, a puno joj pomaže i njena mentorica. Obožava raditi s Jankom Popovićem Volarićem i Tarom Rosandić te su joj oni najdraži na setu. "Super je Janko! Odličan je", kaže slatkica. A zavolio je i Janko nju! "Nevjerojatno koliko je odrasla i odgovorna, nepotkupljiva", komentirao je Volarić Popović. Oduševljena je što je nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji Nade godine. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Osim Dore, u kategoriji glumačkog ostvarenja godine našla se i renomirana glumica Ksenija Pajić, koju u seriji gledamo u ulozi Edite. Za TV osobu godine nominirani su pak Rene Bitorajac i Igor Mešin, voditeljski dvojac koji je simpatije gledatelja osvojio tijekom Supertalenta. Za Večernjakovu ružu bori se i Dnevnik Nove TV koji se našao u kategoriji TV emisija godine.

Cijeli popis nominiranih te kako glasati i za naše kandidate možete provjeriti ovdje.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene