Ljepotica s otoka!

Domenica otkrila na što pada kod muškaraca: ''Nisam baš tipična cura, apsolutno ni po čemu!''

Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica Žuvela (Foto: Instagram) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) +0 Domenica (Foto: Promo) Galerija

Domenica Žuvela nastupom na Splitskom festivalu proslavila je dvije godine itekako uspješne karijere, a za najnoviji singl ''Nema te svit'' ovih je dana snimala videospot u svojoj Veloj Luci. Otkrila nam je zašto obožava svoj otok te kakav je muškarac može oboriti s nogu. Saznali smo i što joj je rekao legendarni Oliver Dragojević dok je s njim pila kavu na velolučkoj rivi na početku karijere.

Ekipa IN Magazina na čelu s Davorom Garićem posjetila je pjevačicu Domenicu Žuvelu u njezinoj rodnoj Veloj Luci na Korčuli.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

"Baš mi je drago da ste došli, da smo tu i Veloj Luci i da vam dajem intervju, nestvarno skroz", priznala je Domenica.

"Mislim da smo mi savršeno izolirana sredina u kojoj se svakakve umjetnosti rađaju i kad pogledaš sve oko sebe - sunce, more, klima, domaća spiza. Pa tko ne bi imao inspiraciju za sve život? To je jednostavno tako, imamo lijepo čisto more, otočiće za kupanje. Preporučila bih svima da dođu na Proizd, to je za mene raj na zemlji. Najljepši otočić na kojem sam bila i na kojem ću biti", priznala je Domenica.

Stoga zapravo ne čudi da je upravo svoj grad izabrala kao lokaciju za snimanje novog spota.

"Nekako se točno potrefila ta pjesma koja je toliko životna, prekrasna, mediteranska prije svega, tako da stvarno nisam mogla zamisliti bolji ambijent", otkrila nam je.

Kada je ljubav u pitanju, Domenica je uvijek misteriozna i skriva to kao zmija noge no nama je otkrila kakav bi to muškarac nju osvojio.

"Jednostavan, iskren i normalan. Što god to značilo. Danas je čudno biti normalan", otkrila nam je pjevačica i dodala kako ona nije tipična cura aposolutno po ničemu.

Legendarni Korčulanin, Oliver Dragojević ostavio je trag na srcima svih ljudi. Domenica nam je otkrila kako se ona osjeća kao njegova sugrađanka ali i koji joj je savjet dao za života, odnosno što joj je rekao.

"Taj njegov glas, jednostavno sam doma. Njega smo svi tu znali. Bio je prejednostavan, svi smo mu se mogli tu normalno ppit kavu s njim, javit mu se i popričat. Mislim da je to ono što ga čini velikim. Pitao me tko me uspio nagovorit da pjevam. Ja se isto to nekad sama pitam", sa smiješkom se pita Domenica.

Ona do prije nekoliko godina nije ni pomišljala da će njezine pjesme biti javne, a sada ih znaju ljudi diljem Hrvatske.

"Svaki put se iznenadim i kad držim koncert, kad vidim ljude da pjevaju od početka do kraja, pitam se "kako". Svaki put ostanem zatečena jer je to stvarno prelijep osjećaj, kada te prate i vole što radiš", zaključila je ova simpatična pjevačica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene