Ljetni izlazak!

Zbog pripijene haljine s prorezom za Domenicom se svi okretali, a zabavljala se u društvu Mije Dimšić!

Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Miroslav Lelas/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela - 5 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela +16 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela u finalnoj večeri Splitskog festivala družila se sa svojom dobrom prijateljicom Mijom Dimšić, a djevojke su dobro raspoložene pozirale okupljenim fotografima.

Domenica Žuvela bila je jedno od poznatih glazbenih lica ovogodišnjeg Splitskog festivala, na kojem joj je društvo pravila i dobra prijateljica i kolegica Mia Dimšić.

Pogledaj i ovo Domenica (FOTO: PR) Miljenica publike Otvorila nam je dušu: Domenica Žuvela progovorila o ljubavi, politici, ali i podmetanju na estradi

Domenica je za finalnu festivalsku večer odabrala pripijenu haljinu s prorezom na nozi, dok se Mia odlučila za elegantne hlače i čipkasti topić ispod kojeg je pokazala goli trbuh. Prijateljice su dobro raspoložene pozirale fotografima, a iako su neki očekivali da će im se pridružiti i Hana Huljić, kojoj je Domenica bila kuma na vjenčanju, ona se nije pojavila.

Hana je pak ovih dana na Instagramu objavila fotografiju s Domenicom, na kojoj u veselom izdanju i svečanim kombinacijama poziraju na ljuljački te se prisjećaju svojeg najdražeg trenutka iz djetinjstva.

Domenica je odjenula usku koraljnu haljinu bez naramenica i zlatne sandale te je kombinaciju ukrasila bisernim naušnicama. Trudna Hana odabrala je široku ljubičastu haljinu u kojoj joj trbuh nije dolazio previše do izražaja te crne sandale i narukvice.

Za koji dan Hana i njezin suprug Petar Grašo postat će roditelji, a za IN Magazin otkrila je kako se još navikava na tu činjenicu:

''U jednu ruku toliko se veselim, sad mi je to već postalo potpuno prirodno, a u drugu vjerojatno ću tek saznati što me čeka. Uskoro će biti sve spremno'', govori Hana.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +13 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin +17 Jelena Rozga Celebrity Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene