Spektakl u Splitu

VIDEO Dino Merlin priznao: 'Htio sam odustati od svega!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Split je ovacijama dočekao Dinu Merlina koji je u grad pod Marjanom stigao u sklopu svoje velike turneje. Jedan je od rijetkih pjevača 'stare škole' s ovih prostora koji nije izgubio ni najmanji dio publike - oduševio je Splićane.

Nakon dupkom ispunjenih koncerata i obaranja rekorda posjećenosti u 30-ak država diljem svijeta, Dino Merlin raspametio je i prepunu Spaladium Arenu priredivši Splićanima večer za pamćenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Showbizz blok Dino: 'Ja sam poznat da ne volim živjeti od stare slave, niti baš puno od uspomena'

'Grad koji ima najviše talentiranih ljudi po kvadratnom metru i zbilja tako mislim. Split je nadahnjivao generacije i još uvijek to radi, velika je čast i privilegija svirati u prepunoj Spaladium areni', otkrio je omiljeni pjevač.

Dino Merlin priprema koncertni spektakl u Splitu

Riječ je o njegovoj najzahtjevnijoj i najskupljoj turneji na kojoj ga prati tim od 50 ljudi, čime je produkcijski podignuo standarde na ovim prostorima.

52-godišnji glazbenik za kamere inMagazina otkrio je i kako je tijekom skoro tridesetogodišnje karijere bilo trenutaka kada je želio sve napustiti. 'O, 100 puta sam to pomislio. Pisati pjesme i živjeti od toga, to vam je kao stajati na ivici provalije, a morate skočiti i onda je u tom skoku sve moguće, čak i to da preživite.'

Cijeli intervju slavnog pjevača nakon splitskog koncerta pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene