Jaooooo!

Vrištanje i veliki šok! Mlada pjevačica nikad u životu nije bila u ovakvoj situaciji

Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Karmen Pozni?/Oblak photography 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) +0 Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Galerija

Mia Dimšić i Dalibor Petko iznenadili su 13-godišnju Lauru iz Virovitice.

Petkovo iznenađenje ovog puta oduševilo je 13-godišnju Lauru iz Virovitice. Slatka tinejdžerica, naime, obožava pjevačicu Miju Dimšić. Nemalo se iznenadila kada je po povratku iz škole ugledala Miju kako svira i pjeva u njenoj sobi. Laurina prijateljica Valentina Petku je napisala pismo i zamolila ga da priredi Lauri iznenađenje. Djevojčica se bori s dijabetesom, i osim zdravlja - velika joj je želja dosad bila upoznati Miju Dimšić.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Cura se po povratku iz škole skoro rasplakala i počela vrištati kada je ugledala omiljenu pjevačicu. "Čuli ste vrisak, želja mi se ispunila! Ogroman šok je bio i mislim da ću još tri mjeseca biti u šoku", rekla je Laura. Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Foto: Karmen Pozni?/Oblak photography

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene