opet na okupu

Daleka obala u novoj postavi, Dean Dvornik postao njihov pjevač: Evo zašto se opet uhvatio mikrofona!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Daleka obala - 1 In Magazin: Daleka obala - 2 In Magazin: Daleka obala - 3 In Magazin: Daleka obala - 4 In Magazin: Daleka obala - 5 In Magazin: Daleka obala - 6 In Magazin: Daleka obala - 7 In Magazin: Daleka obala - 8 In Magazin: Daleka obala - 9 In Magazin: Daleka obala - 10 +19 In Magazin: Daleka obala - 3 Galerija

Dean Dvornik novi je pjevač Daleke obale. Zašto je odlučio ponovno se uhvatiti mikrofona te što je uzrokovalo raskol u grupi otkrio je naš Hrvoje Krolo za In magazin.

Daleka obala ponovno praši u novom sastavu. Nakon što su pojedini članovi otišli iz grupe, oni koji su ostali nisu željeli da se splitska grupa ugasi. U pomoć su pozvali Deana Dvornika koji je objeručke prihvatio glavni mikrofon u ovom kultnom bendu.

Veliki prijatelji ponovo su na okupu i žele publici dati ono što želi, a to je zvuk Daleke obale na koji su naučili. Iako je sastav promijenjen, napominju kako, među bivšim članovima nema zle krvi. Kako sad stvari stoje, nećemo ni saznati koji je točan razlog zbog čega je došlo do raskola u grupi.

''Ja nemam odgovor na to pitanje, to trebaš pitat ljude koji su izašli iz benda. Mene kad vide na ulici ne kažu eno Zoran Ukić, nego Zoki iz Daleke obale. Tako da prestar sam za izmišljat neki novi bend. Kroz vrata možeš ući i izaći, nikad niko nikoga nije tjerao'', govori Zoran Ukić.

Bend koji je osnovan davne 1985. godine ostavio je neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenu scenu. Pjesme kao što su Četrnaest palmi, Od mora do mora, Roza, Sa mi je ža, Ovo nije moje vrijeme samo je mali dio evergreenova koji još uvijek bude emocije kada zasviraju. Vokal koji je obilježio Daleku obalu je Marijan Ban, pa se postavlja logično pitanje je li on komentirao novu postavu?

''On je u kontaktu s Banom, ja sam ga vidio zadnji put ima dvije godine. Vidi, Bane je moj prijatelj i ja poštujem njegove odluke i on ne želi nikakav publicitet i ne pada mi napamet pričat nešto u njegovo ime.'', govore Dean i Zoran.

''Bio sam prije koji dan do njega i mi uopće nismo spomenuli glazbu, tri sat smo sjedili i pričali o svemu ali glazbu spomenuli nismo'', kaže Jadran.

Ali zato će momci sada itekako spominjati glazbu. Dean Dvornik iako živi u Americi kaže, kako mu to ne predstavlja problem kada su u pitanju svirke. Ne ovogodišnjem Splitskom festivalu predstavit će solo pjesmu, a nakon toga stižu novosti iz benda.

''Sljedeće nema. To mi je zadnja balada i dugo godina je nisam napravio, zadovoljan sam ja, zadovoljni ljudi koji su je čuli. A sad ću se skoncentrirat s drugarima i idemo napraviti par novih pjesama s Dalekom obalom ili je bolje ime Pocepane pantalone'', šali se Dean Dvornik.

I u novom sastavu jedno je sigurno, na njihovim koncertima pjevat će se pjesme koje su obilježile veliki dio naših života.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Set filma - 1 In Magazin: Set filma - 2 In Magazin: Set filma - 3 In Magazin: Set filma - 4 +4 In Magazin: Set filma - 5 inMagazin Otkrivamo što se događa na snimanju popularnog triler nastavka u kojem glume zvijezde ''Slagalice strave'' i ''Divlji zapad''!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sergej Ćetković - 1 In Magazin: Sergej Ćetković - 2 In Magazin: Sergej Ćetković - 3 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 +25 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 inMagazin Ljubavna bajka jednog od najomiljenijih pjevača u regiji traje već više od 25 godina: ''Na kraju dana shvatiš...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene