I dalje slobodna

Bivša manekenka nakon razvoda priznala: 'Single status nije loš'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza Kristine Bradač zanimljivo je ljeto, prepuno putovanja i druženja.

Bivša manekenka Kristina Bradač danas je dizajnerica čije torbe obožavaju mnoge poznate Hrvatice, poput Ive Balaban, Severine i Anite Dujić. Novu kolekciju uskoro će predstaviti na nadolazećoj modnoj manifestaciji pa su u tijeku posljednje pripreme.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Posljednje odredište bio je Los Angeles. Napunila je baterije i spremna je, kaže, za nove poslovne pothvate. Hoće li se uskoro dogoditi i nova ljubav, o tome ne razmišlja. Single status, tvrdi, nije tako loš!

'Svi misle da sam zaljubljena, svi me hvale da u zadnje vrijeme zračim i tako ne znam što, ali nisam zaljubljena. Volim biti u vezi, volim biti u odnosu, ali nemam problem s time da sam sama', kaže Kristina.

FOTO Seksi i preplanula: Vrući atributi naše manekenke

Mnogo je trenutaka u svojem životu provela upravo sama. Za početak, to je uvjetovala njezina dugogodišnja manekenska karijera:

'I poslije kada sam bila u braku, pošto sam bila stalno van Hrvatske, nisam imala nikog, ni prijatelja, ni obitelji, nikog, moj bivši suprug je često izbivao iz kuće. Isto sam bila sama, sad mi je to normalno', priznaje.

Preispitujući spremnost za nove ljubavne početke, shvatila je da postoji simpatična crtica vezana za njezine veze. Sve ih je, kaže, spletom okolnosti okončavala baš u proljeće. Od nogometaša Darija Smoje razvela se prije četiri godine. Kristina priznaje, nije izgubila vjeru u ljubav, ali u brak jest! Bez obzira na godine i životne okolnosti, majčinstvu se, kaže, ipak nije prestala nadati. Kada bi u nekoj novoj vezi zatrudnjela, tek onda bi brak bio logičan slijed događaja:

'Voljela bi se ostvariti u majčinstvu, vjerojatno da ostanem trudna s čovjekom kojeg volim, vjerojatno bi mi to došlo prirodno da se udam i da opet budem u braku, ali iz ove perspektive da se želim opet udat, dali imam tu želju, iskreno nemam', priznaje.

Dosad je upisala čak tri fakulteta - novinarstvo, komunikologiju i psihologiju, no sve ih je u jednom trenutku ostavila po strani:

'Ja sam jako svestrana i svašta hoću, ali jednostavno ne mogu sve i nekako u tom periodu odlučila sam da budem uz svog muža koji je tada igrao vani nogomet', objašnjava.

Njezine torbe obožavaju mnoge poznate Hrvatice, poput Ive Balaban, Severine i Anite Dujić. Novu kolekciju predstavit će na nadolazećem tjednu mode, uz dizajnericu Anamariju Asanović.

'Zapravo došlo je iz toga što smo se prisjetile prošlog Cro A Portera gdje smo imale zapravo isti dan revije i imale smo male nezgode sa curama, mjenjale smo se za cure, za cipele, posuđivale smo si konce svašta nešto', kaže.

U protekloj godini probila se na belgijsko i tursko tržište. No Amerika joj je trenutačno najzanimljivija:

Nekoliko poslovnih dogovora sklopila je upravo na posljednjem putovanju u Los Angeles. Idućeg tjedna javnosti će predstaviti svoje vizije obožavanog ženskog modnog dodatka - torbi. Potom je čeka i snimanje nove kampanje, ovog puta s prijateljicom i kolegicom Ivom Jerković. Sve u svemu, pred Kristinom je zanimljiva jesen!

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene