Odmah mu se svidjelo

Novo pojačanje: 'Torcida je nešto neopisivo, a Split je pun prelijepih cura!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najnovijih pojačanja Hajduka otkriva zašto je u medijima poznat kao 'zločesti dečko' ukrajinskog nogometa!

Iako je tek prije mjesec dana postao stanovnik grada pod Marjanom, 'zločesti dečko' ukrajinskog nogometa Artem Milevski, oduševljen je svojom novom adresom i u Splitu se, kaže, osjeća kao kod kuće.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko čeka... On još čeka onu pravu – 'Volim slatkice'

'Mnogo sam slušao o Splitu, ali nisam znao da je tako lijepo, dok nisam došao ovdje. Krasni ljudi, ugodna klima, lijepo more, zaista mi se sviđa', rekao je Milevski.

Nekad velika ukrajinska zvijezda odmah je postala miljenik navijača Hajduka.

Nogometaš Ante Rukavina u zagrljaju lijepe brinete – spot klape Brodarica!

'Nikad nisam vidio takve navijače. Kad uđeš u bilo koji restoran ili kafić, svi žive za Hajduk, prilaze mi. Torcida je nešto neopisivo', tvrdi.

Bivši napadač ukrajinske reprezentacije u dalmatinskoj metropoli najviše prijateljuje s bračnim parom Sablić, s kojima se družio i dok je s Goranom igrao u kijevskom Dinamu. 29-godišnje pojačanje splitskih Bijelih već je naučilo nekoliko riječi hrvatskog jezika, koji, priznaje, miješa s ukrajinskim, ruskim i bjeloruskim.

Artem nam je otkrio kako trenutačno nema djevojku, a s obzirom na to da je očaran Splićankama, njegov ljubavni status bi se vrlo brzo mogao promijeniti.

'Split je pun prelijepih cura. Ne volim premršave cure, volim djevojke lijepog lica, a grad pod Marjanom ih ima mnogo', kaže Milevski.

Ovaj veliki talent se prije dvije godine zagubio na putu nogometne slave. Naime, skupo ga je stajao noćni život, kojem nije mogao odoljeti pa je u jednom od pijanstava, prema pisanju turskih medija, uništio svoj skupocjeni automobil. Kako on to komentira, ali i što očekuje od svoje igre u Hajduku, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene