Wings for life - World Run

Energični studenti KIF-a trčanjem za bolje sutra

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Studenti Kineziološkog fakulteta pravi su primjer drugima!

Promotori zdravlja i aktivnog života, studenti Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, trčanjem promoviraju zdravlje i aktivniji život. Njih čak 80 sudjelovalo je u utrci Wings for life – World Run koja se održava u cijelom svijetu, a u Hrvatskoj je startala iz Zadra te završava ciljem u Primoštenu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Wings For Life - 5 Budite 8. svibnja u Zadru! Vraća se Wings for life World Run, održava se u isto vrijeme na mnogim svjetskim lokacijama s jednim ciljem!

'Krenuli smo u nedjelju puni energije i sportskog elana. Naši zajednički ciljevi su da se sudjelovanjem u utrci promovira tjelesna aktivnost, bavljenje sportom i aktivni način života. Također, cijeli događaj se održava u humanitarnom tonu, a našim sudjelovanjem želimo doprinjeti razvoju znanosti i pronalasku lijeka za ozljede kralježničke moždine', izjavio je predsjednik Studentskog zbora KIF-a Tomislav Paripović.

Uskoro počinje sedmodnevni tulum!

Promocija tjelesnih aktivnosti se nastavlja i u srijedu 7. svibnja 2014. kada se na Kineziološkom fakultetu održava Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera. Svi zainteresirani budući studenti, ali i građani, moći će se informirati o radu KIF-a i SCIT-a te se upoznati sa studijskim programom i izbornim modulima na fakultetu. Posebno se za sve maturante i ostale zainteresirane posjetitelje organizira obilazak fakulteta i prikaz elemenata, odnosno potencijalnih motoričkih znanja s kojima bi se mogli susresti na prijemnom ispitu. Obilazak je organiziran u 9:00 i u 14:30 sati kako bi svatko u svoje obaveze mogao ubaciti i posjet KIF-u.

Dan završava velikim proljetnim partyjem studenata KIF-a koji će se održati također u srijedu 7. svibnja u klubu Gallery na Jarunu s početkom u 23 sata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene