Ne propustite

Uskoro počinje Lost Theory u Lici, posve drukčiji festival!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lost Theory festival u Deringaju, malom selu nedaleko Gračaca u srcu Like, svake godine okuplja oko 5000 posjetitelja iz cijeloga svijeta

Lost Theory festival, 22. – 28. srpanj 2014., se održava u Deringaju, malom selu nedaleko Gračaca u samom srcu Like. Organiziran je od strane mladića u suradnji između Belgije i Hrvatske, a svake godine okuplja oko 5000 psytrance zaljubljenika iz cijelog svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Parti u Aquariusu Mislili ste da je gotovo? Partiji sa Zrća preselili u Zagreb!

Partijaneri Ultra Europe festivala donijeli zaradu od oko oko 300 milijuna kuna

Kroz 7 dana, na 4 pozornice, nastupa preko 100 izvođača. Osim glazbenog programa, bitno je istaknuti kako je ovo eko festival s radionicama, tečajem permakulture na kojem polaznici mogu naučiti oblikovati i održavati poljoprivredni eko sustav, smijeh yoga, tai-chi, masaže. Također postoji i program za djecu kao i shopping ulica za potrepštine koje okružuju tu kulturu.

Pogledajte kako je festival izgledao lani

Ekipa Tour de Žura će popratiti ovogodišnji Lost Theory i donijeti vam atmosferu koju se može dobiti samo iskustvom iz prve ruke.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene