Tulum do jutra

Vjerni Zekini fanovi sinoć su došli 'na svoje'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zeko je sinoć 'zapalio' Roko!

Zagrebački club Roko sinoć je gorio od užarene atmosfere koju je u sklopu Večeri Imotske krajine u tom klubu priredio jedan i neponovljivi 'boem u duši' Dražen Zečić.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro Vladarice srca njegovog došle na svoje: Dražen Zečić dolazi u Club Roko!

Svi posjetitelji tog zagrebačkog kluba do ranih su jutarnjih sati mogli uživati uz vječne i dobropoznate hitove ovog Dalmatinca.

Vladarice srca njegovog došle na svoje: Dražen Zečić dolazi u Club Roko!

„Pokidat ću lance sve“, „Boem u duši“, „Vladarice srca moga“, „Ako se dušo moramo rastati“, „Stani srce“, „Govore mi mnogi ljudi“, „Sedam godina“, i još mnogo mnogo drugih hitova čulo se sinoć u Roku, u kojem je uživala i do jutra se zabavljala mlada i nešto starija publika. Svi vjerni Zekini fanovi sinoć su došli 'na svoje'.

Vlastitu karijeru Zečić je gradio polako, redovito se pojavljivao na festivalima, te 1993. godine pobjeđuje na Melodijama Hrvatskog Jadrana s pjesmom „Govore mi mnogi ljudi“, što ga izbacuje iz medijske sjene koja ga je dugo pratila.

S pjesmom „Ima li nade za nas“ , koju je otpjevao u duetu s mladom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj. Teme njegovih pjesama su uglavnom ljubavnog karaktera.

Odlična fešta u Roku se očekuje i idućega petka, 30. svibnja, kada će ondje svoj nastup održati popularni Jole, ulaz besplatan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene