Omiljeni Zadrani

Tomislav Bralić i klapa Intrade u spotu za pjesmu "Kada jednom odem" otkrili još jedan biser Dalmacije

Klapa Intrade - 6 Klapa Intrade - 6 Igor Goić/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Intrade - 1 Klapa Intrade - 5 Klapa Intrade - 4 Klapa Intrade - 2 Klapa Intrade - 3 +0 Klapa Intrade - 6 Galerija

Omiljeni Zadrani snimili su spot za novu pjesmu s kojom dolaze na Splitski festival.

Velolučanin, dugogodišnji suradnik i prijatelj klape Vinko Barčot, koji potpisuje poznate "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", "Kad mi dođeš ti", "Ne diraj moju ljubav", "Zemlja dide mog" itd., zaslužan je za glazbu i tekst nove pjesme "Kada jednom odem" koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tomislav Bralić i Biserka Petrović - 1 evo i zbog koga Majka Dražena Petrovića prisjetila se posebnog trenutka: "Poslije tragedije ja ne pjevam, ali tada sam zapjevala"

Aranžman je napravio Leo Škaro, a za spot se pobrinuo redatelj Igor Goić. S pjesmom će se klapa predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu, gdje sudjeluju već dugi niz godina. Grand prix su osvojili 2012. s pjesmom "Zašto uvik pivan", a prošle im je godine pripala treća nagrade publike za "Ostajem tu".

Intrade novim ovim spotom nastavljaju promociju svojega kraja. Do sada su obišli mnoge lokacije kako bi ih ovjekovječili spotovima i na taj način prezentirali glazbenu i vizualnu baštinu Dalmacije. Tako je ovaj put odabir pao na Novigrad blizu Zadra, koji je poznat po gradini iz liburnskog doba, a na mjestu koje je u rimsko doba bila podignuta utvrda. Tomislav Bralić sretan je što je na red došla upravo ova lokacija.

"Nastavljamo jedan niz snimanja pisama po zadarskom kraju. Još nismo snimili spot u Novigradu, obećali smo ljudima da ćemo doći tu. Tu ima puno dobrih i vridnih ljudi i zato smo došli u ovo lipo misto. Snimili smo spot za pismu našeg prijatelja Vinka Barčota, koju ćemo otpivati ovog lita na Splitskom festivalu. Klapa je sa mnom, ja se nadam da će se odmah ljudima sviditi, da će je odma pivati čim je čuju", izjavio je Tomislav.

Svoj osvrt na spot dao je i redatelj Igor Goić.

Kako spotove tretiramo kao kratke filmove, tako uvik tražimo neku rič ili rečenicu koja će nam poslužiti kao iskra ideje za scenarij. U ovoj pjesmi je to jako lipo napisani refren "kada jednom odem, ti se siti kako volio sam te". To su riječi koje su potaknule ovu kratku priču o životu i prioritetima ... U startu smo znali da ćemo priču morati oslikati i lipom prirodom pa smo se odmah bacili na potragu. Iako je lipota samog Novigrada već naširoko poznata, priroda, plaže i morske litice su još relativno nepoznate, a svakako zaslužuju puno više pažnje - s naglaskom na očuvanje! Upravo iz potrebe za očuvanjem, još jedna lokacija će ovom prilikom ostat' u sjeni", izjavio je.

Novljani su dodali da se plaža na kojoj se snimao spot zove Nazret i da se špilja otvara 16. 8. na blagdan sv. Roka. S punte sv. Nikole pogled seže na porat i predstavlja ulaz u novigradsku luku. Uz Svetu Katarinu i Gospu od sedan žalosti, Novljanima je važan Sveti Nikola jer je zaštitnik Novigrada te poznati zaštitnik mornara, ribara i putnika.

Osim nastupa u Splitu, pred Intradama su koncerti u Makarskoj i Solinu. U Ljetnom kinu u Makarskoj nastupit će 20. 6., a u Solin na Gradinu stižu 23. 7. Oba su koncerta dio programa "Jer svirati se mora" pa publika može doći bezbrižna jer organizatori poštuju stroge epidemiološke mjere.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić Celebrity Našu mladu pjevačicu nije lako više prepoznati, u turbo kratkom topiću pokazala je da je izrasla u pravu zavodnicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene