skroz se promijenila!

Našu mladu pjevačicu nije lako više prepoznati, u turbo kratkom topiću pokazala je da je izrasla u pravu zavodnicu!

Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić Galerija

Mia Negovetić s tek 18 godina ima zavidnu karijeru iza sebe, a osim glasom, posljednjih mjeseci pažnju plijeni i stasom.

Našu mladu pjevačicu Miju Negovetić mnogi još pamte po nezaboravnoj izvedbi himne 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice "Oluje", a danas kada ima 18 godina osim glasom pažnju plijeni i stasom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

Mia je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u kratkom topu istaknula svoju vitku liniju, a pokazala je i tetovažu koju ima na lijevoj strani struka. "Kraljica hrvatske glazbene scene", "Prelijepa", "Ono jedno wow", "Ljepotica", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Mia je u veljači ove godine pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream", a iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta i blistave glazbene budućnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Upravo s pjesmom "She's Like a Dream" nastupila je na ovogodišnjoj dodjeli Porina, na kojoj se pojavila u ultrakratkoj haljinici sa šljokicama. Bila je u društvu svog dečka, a za In Magazin je komentirala kako reagira na to kada je ne prepoznaju zbog promjene izgleda. ''Nasmijem se kad me kao ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali, eto, rastem i ja s vremenom'', našalila se, a tijekom večeri podrška joj je bio dečko s kojim se prvi put pojavila u javnosti. 'Drago mi je da je tu i da me podržava, kao i moji roditelji, kao i moja obitelj'', rekla je onda.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 1 Celebrity Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene