Vrlo uspješna godina

Marko Kutlić objavio je čak peti singl i spot ove godine, a novu suradnju ostvario je s dobrim prijateljem i popularnim glazbenikom Matijom Cvekom!

Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 1 PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 2 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić - 4 +0 Marko Kutlić - 5 Galerija

Vrlo uspješna godina za Marka Kutlića dala mu je dodatnu motivaciju kako bi sljedeće godine pripremio još veće projekte.

Marko Kutlić, koji se može pohvaliti i više nego uspješnim koncertom u Tvornici kulture, sada svoju publiku usrećuje novim video spotom za pjesmu ''Za tebe''. Marko nastavlja ubrzanim tempom. Naime, ovo je peti singl s videom, a najavio je još jedan singl s aktualnog albuma ''Poleti ptico'' početkom sljedeće godine.

''Za tebe'' je pjesma koja prenosi ludi osjećaj zaljubljenosti te brojne emocije, a sada je dobila i svoj video spot. Marko je zajedno s glumicom i plesačicom Ingrid Samardžijom ispričao jednu emotivnu priču u kojoj će se svatko moći pronaći te poručio: 'Ovo je moj uranjeni božićni poklon za sve koji slušaju moju muzik''.

Autor pjesme je hrvatski pjevač i tekstopisac Matija Cvek, koji je Markov dobar prijatelj.

''Veseli me svaka nova prilika za suradnju s Matijom, kao i s Antoniom Davidom Perinom, koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme te svima koji su sudjelovali u stvaranju videa pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića u produkciji Slađane Gržinčić. Hvala svima koji plove sa mnom, nadam se da će uživati u pjesmi kao i ja dok ju slušam i pjevam'', dodao je Marko Kutlić.

Pjesma se nalazi na Markovom drugom albumu ''Poleti ptico'', kojeg je publika imala prilike čuti u Tvornici kulture.

Uz novi singl Marko Kutlić se može pohvaliti i odličnom atmosferom u Tvornici kulture, koju je priredio zajedno s gostima te oduševio publiku. Koncert je započeo pjesmom ''Uz nju'', a publiku iznenadio svojim novim imidžem, kada je na pozornicu izašao s plavom kosom i sunčanim naočalama. Marko je na pozornicu doveo i brojne goste, koji su zajedno s njim oduševili publiku i priredili odličnu atmosferu. Tako su se među njima našli i Igor Drvenkar, grupa Voxford, s Lu Jakelić je izveo zajedničku pjesmu ''21 gram'', dok ga je Lea Dekleva pratila na klaviru prilikom izvedbe ''Sami''.

Publika je, uz njegove hitove, imala prilike čuti i neke od njemu omiljenih pjesama drugih izvođača. Tako je Marko uz pratnju svoga benda otpjevao ''Ako tražiš nekoga'' od Prljavog kazališta, Galijinu pjesmu ''Dodirni me'', Gibonnijev ''Posoljeni zrak i razlivena tinta'', a na kraju publika je imala prilike čuti i ''Igru bez granica'' Toše Proeskog.

Do kraja godine, Marka će publika imati prilike slušati još 23. prosinca u Osijeku, 24. i 27. prosinca u Zagrebu, te 31. prosinca u Ogulinu, gdje će moći uživati u Markovom novom albumu. Za sve obožavatelje Marka Kutlića i njegove glazbe, 27. prosinca Marko će nakon nastupa u Maksi pubu imati organiziran Meet & Greet na koji su svi dobrodošli. A kako bi ti trenutci ostali zapamćeni, Marko je zajedno sa svojim timom pripremio i ''Poleti ptico'' merch za svoju publiku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene