ne propustite

Halid Bešlić priprema veliki koncert za Valentinovo 14. veljače u Karlovcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Halid Bešlić ovo Valentinovo poziva u Karlovac, na svoj veliki koncert gdje će svi zaljubljeni moći uživati u njegovim hitovima i imati priliku uživati u najromantičnijem danu.

Od posljednjeg Halidovog koncerta u Karlovcu prošlo je više od četiri godine pa je i ovo dodatni razlog da se ne propusti nadolazeći koncert.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić u Areni Varaždin - 2 Kralj narodne glazbe Arenom Varaždin odjekivao je sevdah, Halid Bešlić karijeru dugu 40 godina pretočio u jednu večer

Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni, čarobni, prepuni emocija, predivan spoj sa publikom, a to sve očekuje i publiku u Karlovcu, koja će zajedno u glas pjevati hitove poput pjesama Prvi poljubac, Tešanj, Miljacka ili Malo je malo.

Halid Bešlić: 'Ne mogu slaviti svoju nesreću, stariji sam!'

Izvrsna produkcija, odličan razglas, a i publika koja s nestrpljenjem očekuje 14.02., odlična su garancija za predivnu noć u Karlovcu. Ulaznice će se u prodaji naći od ponedjeljka, 26.01.2015., po cijeni od 60 kuna, na prodaj nim mjestima: caffe bar Monaco, caffe bar Korner (dvorana) i na prodajnim mjestima Eventima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene