Razveselila je djecu

Ovaj ću dan pamtiti zauvije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iznenađenje u Petrinji - Danijela pronašla novu simpatiju

U Maloj kući u Petrinji okupljaju se mališani s poteškoćama u razvoju. Svakog tjedna imaju svoj disko limač party, na koji je ovog tjedna stigla i ekipa In Magazina u društvu Danijele Martinović.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Duge Kristinine noge u centru pažnje

'Ovaj ću dan pamtiti zauvijek upravo po posjetu Maloj kući', rekla je Danijela Martinović prepuna dojmova nakon dolaska u Petrinju.

Popularna je pjevačica bila dijelom ovotjednog iznenađenja u režiji voditelja Dalibora Petka, koji je Danijelu doveo u dječju igraonicu na disco limač party. Mališani su joj priznali kako je upravo ona njihova omiljena pjevačica.

Devetnaestogodišnji Marin s Danijelom je zapjevao veliki hit 'Zovem te ja'. Za nagradu je dobio veliki poljubac. 'Imam curu, ali ona neće biti ljubomorna', rekao je razdragani dječak koji je Danijeli poklonio i buket cvijeća.

Omiljenu pjevačicu srdačno su dočekala sva djeca, a posebno je emotivan bio osmijeh malog dječačića na respiratoru, koji je Danijelu dirnuo do suza.

Više pogledajte u video prilogu, a ako i vi želite nekom prirediti iznenađenje pošaljite e-mail na adresu petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene