premijera spota

D’Beni band predstavlja ono što su svi čekali, poslušajte kako dečki zvuče u zanimljivom novom singlu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Period u kojem su glazbenici nažalost bili primorani staviti sva na pauzu, D'Beni band je iskoristio s aktivnim angažmanom u studiju, kontinuiranim probama.

Miljenik publike, Daniel Beni, zajedno sa svojim bendom D'Beni band, predstavlja pjesmu kakvu su svi jedva dočekali, naziva Dur ili mol. Ljubavna pjesma, snažnog i prepoznatljivog vokala Daniela Benia, pop rock u kojem prevladavaju zvuci električne gitare, izvrsno opisuje zvuk benda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dječje zvijezde danas promijenili zanimanja Gdje su danas neke od najvećih domaćih dječjih zvijezda? Evo kako žive Teensi, Mali Mate i Ivana Brkić!

Tekst i glazbu potpisuje gitarist benda Damjan Brnić, dok mu se na aranžmanu pridružio i novi basista benda Damir Luketić. Pjesma je snimana u studijima G.i.s. i Durmol.

Tekst govori o svakodnevnim raspoloženjima unutar ljubavnog odnosa. Kao i u glazbi, dur predstavlja jednu vrstu veselih momenta, dok mol povlači tužne kolore, probleme, svađu. U spotu je glavna uloga pripala pjevaču benda, a sam Daniel Beni u šali kaže kako već ima iskustva sa snimanjem romantičnih spotova te da se i ovaj put odlično snašao. Spot potpisuje studentica video produkcije Ana Butigan.

Period u kojem su glazbenici nažalost bili primorani staviti sve na pauzu, D'Beni band je iskoristio s aktivnim angažmanom u studiju, kontinuiranim probama. Tako je nastalo jako puno dobrog glazbenog materijala, zanimljivih pjesama i suradnji, a sigurni smo da će sada bend sve ovo na čemu su radili taj period, spremno podijeliti sa svojom publikom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene