6. prosinca

Crna kuća donosi pregršt zabave - Osvojite karte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mjuzikl Crna Kuća pruža posljednju ovogodišnju priliku za uživanje u nezaboravnom kazališnom spektaklu!

Zloglasni biskup Hudi i neponovljivo društvo s Griča i Kaptola podići će nas na noge zaraznim humorom te uz pjesmu i ples uljepšati blagdan Svetog Nikole.

Pogledaj i ovo Ništa im neće bit "Ništa im neće bit" Kazalište Moruzgva s veseljem najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave koja je na prvo gledanje osvojila srca publike

Mjuzikl Crna Kuća po posljednji vas put ove godine poziva na uživanje u plesu i smijehu!

Još samo tri dana dijeli nas od izvedbe koja nas očekuje u petak, 6. prosinca u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 19.30 sati. Neponovljivi tim glumaca ove urnebesne komedije ponovo  će nas podići na noge zaraznim humorom te uz pjesmu i ples uljepšati blagdan Svetog Nikole.

Crna kuća vas nagrađuje s 2x2 karte. Na mail natjecaj@novatv.hr napišite nam zašto biste voljeli pogledati ovaj glazbeni spektakl. Najsretniji će osvojiti karte.

Svi koji do sada nisu uspjeli pogledati ovu urnebesnu komediju smijat će se nevjerojatnom sukobu Griča i Kaptola, uživati u vrhunskom plesu, pjesmi i glumi na najvišoj razini te bogatoj kostimografiji koja ostavlja bez daha. Nepodopštine zloglasnog biskupa Hudija, rasplesano društvo naivnih stanovnika, step u tamnicama i paljenje vještica te još brojne dogodovštine očekuju nas u čarobnoj priči Kaptol grada.

Damir Kedžo, Dunja Fajdić, Antonia Barišić, Marija Kolb i Hrvoje Foretić samo su dio ekipe koja će nas uvesti u svijet povijesti kakav još nismo doživjeli i zajamčiti gromoglasan smijeh od kojeg se ore i sama nebesa. Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju vas raširenih ruku stoga ne propustite posljednju ovogodišnju priliku da se dobro nasmijete!

Ulaznice za predstavu 06. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni kino dvorane Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h). Zbog iznimno velikog interesa preporuča se kupnja ulaznica u pretprodaji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene