''to mi znači sve na svijetu!''

Pogledajte trenutak na koji nitko nije ostao ravnodušan: Uplakani Đoković nakon pobjede potrčao je u najslađi zagrljaj!

Novak Đoković s kćeri Tarom Novak Đoković s kćeri Tarom Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković s kćeri Tarom - 1 Novak Đoković s kćeri Tarom - 2 Novak Đoković s kćeri Tarom - 3 Novak Đoković s kćeri Tarom - 4 Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Matthew McConaughey i Camilla Alves - 5 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 4 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 3 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 2 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 1 +19 Leonardo DiCaprio - 3 Galerija

Novak Đoković je pobjedu na US Openu proslavio u zagrljaju kćeri Tare koju je dobio sa suprugom Jelenom Đoković.

Srpski tenisač Novak Đoković sa svojih je 36 godina ostvario još jednu pobjedu na US Openu nakon meča s Daniilom Medvedevom, a njegov emotivni govor nikoga nije ostavio ravnodušnim.

"To mi očito znači sve na svijetu", rekao je Đoković u suzama nakon zagrljaja sa svojom kćeri Tarom pa rasplakao i svoje obožavatelje.

"Živim svoj san iz djetinjstva da se natječem u vrhu ovog sporta. Ući u povijest ovog sporta uistinu je nevjerojatno i posebno. Nikada nisam mislio da ću govoriti o 24 Slama, ali posljednjih nekoliko godina mislio sam da imam šansu", priznao je.

Novak je odao i počast svom pokojnom prijatelju, zvijezdi Los Angeles Lakersa Kobeu Bryantu, odjenuvši majicu s natpisom "Mamba Mentality".

"Htio sam obući ovu majicu ako dobijem priliku osvojiti turnir. Nisam to ni s kim podijelio. Kobe mi je bio blizak prijatelj, puno smo razgovarali o mentalitetu pobjednika. Bio je jedan od ljudi na koje sam se najviše oslanjao, uvijek je bio tu za savjet i podršku. Mislio sam da je ovaj dres lijep način da mu odam priznanje", rekao je Novak.

Novaku su osim kćeri Tare u zagrljaj pohitali i sin Stefan te supruga Jelena, ali i njegovi slavni navijači poput Matthewa McConaugheyja i njegove supruge Camile Alves koji su za njega navijali u svečanoj loži.

Jelena je inače Novaku najveća podrška u njegovoj bogatoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Od njega je starija 11 mjeseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

Koliko se međusobno podržavaju, često pokazuju na društvenim mrežama i ističu kako im je obitelj najvažnija na svijetu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 +19 Christie Brinkley Nekad i sad Novakovu pobjedu nije propustila ni žena za koju nitko ne može vjerovati kako izgleda u 70. godini, pogledajte zašto izaziva čuđenje gdje god da se pojavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov Kitarović nakon dugo vremena zajedno u javnosti, pogledajte kako su se ponašali u rijetkom izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene