Obilježena karijera

Najveći hit snimili su prije 24 godine, a nekoć najpoznatiju braću danas bi rijetki prepoznali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isaac, Taylor i Zac Hanson svojedobno su bili poznati po dugim kosama, šarenim majicama i lančićima koje su nosili, tj. kao grupa Hanson.

Prošle su 24 godine otkad su objavili svoj najveći hit, a braća Hanson i danas se bave glazbom. U vrijeme dok internet još nije vladao svijetom niti jedna radijska postaja nije propustila emitirati pjesmu "MMMBop", koja je do danas ostala najveći hit te je obilježila karijeru trojice mladića krajem 90-ih godina.

Isaac, Taylor i Zac Hanson svojedobno su bili poznati po dugim kosama, šarenim majicama i lančićima koje su nosili, no od onda su se potpuno promijenili. Bend su osnovali 1992. godine, a od onda do danas nikada nisu prestali stvarati novu glazbu. U vrijeme osnutka benda imali su 11, devet i šest godina. Posljednji album "String Theory", na kojem su 22 pjesme, uključujući i njihov veliki hit, objavljen je prije dvije godine. Sudeći prema njihovim društvenim mrežama, i dalje idu na turneje diljem svijeta, rade humanitarne koncerte te su čak osnovali i "Dan Hansona", proslavu kada bend slavi svoju umjetnost.

Osim glazbe, poznatoj braći je velika strast i pivo. Pokrenuli su tvrtku The Hanson Brothers Beer Co., koja bazu ima u njihovu rodnom gradu Tulsa, a prihode od pivovare doniraju u dobrotvorne svrhe. Prodajom svake boce piva kupci dobiju besplatno jednu njihovu pjesmu za preuzimanje, a slogan pivovare je: "Beer + Music = Awesome".

Braća Hanson inače su odrasla u obitelji u kojoj je sedmero djece, a njih trojica zajedno danas imaju 13 djece. U jednom od novijih intervjua istaknuli su kako njihova djeca dosta vremena provode zajedno, a skupa su na turnejama i u ležernim igrama s obitelji. Taylor (36) ima šestero djece sa suprugom Natalie Bryant, a par se vjenčao 2002. godine. Zac (34) i njegova supruga Kate Tucker imaju četvero djece, a Isaac (40) i Nicole Dufresne imaju troje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

herd pack gaggle pride

A post shared by Natalie Hanson (@nataliehanson) on

Poznata braća jako su ponosna na svoju pjesmu "MMMBop", za koju tvrde kako su je sjajno snimili zato što mogu svakih nekoliko godina objaviti drugačiju verziju pjesme, a zvuk i dalje ostaje vjerodostojan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubakao se na plaži s misterioznim frajerom dok su svi gledali u njegovo nevjerojatno isklesano tijelo!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) +4 Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Kako izgleda 27 godina mlađa žena velikog zavodnika s malih ekrana kojeg svi znaju kao Facu iz Seksa i grada?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene