Prije je to obožavala!

Meghan Markle mogla bi se vratiti jednoj stvari od koje je morala odustati udajom za princa Harryja

Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +19 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle mogla bi se vratiti svojoj staroj velikoj ljubavi koje se morala odreći zbog braka s princom Harryjem – bloganju.

Nakon odluke o udaji za princa Harryja, Meghan Markle je kao član kraljevske obitelji morala odustati od nekih normalnih stvari koje mogu činiti ostali ljudi na svijetu poput bloganja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

No, nakon napuštanja kraljevske obitelji i odlaska u Ameriku, šuška se da bi se Meghan opet mogla posvetiti ovom hobiju.

Strani mediji došli su u posjed dokumenata podnesenih američkom Uredu za patente i žigove prema kojima bi Meghanin lifestyle blog The Tig mogao ponovno postati aktivan. Meghan ga je pokrenula 2014., no blog je ugašen samo nekoliko mjeseci prije njezinih zaruka s princem Harryjem i službenog ulaska u kraljevski život.

U svojoj posljednjoj objavi pod nazivom "The Tig: Zbogom, dragi" Markle se teška srca oprostila od svoje publike i sadržaja.

"Nakon gotovo tri prekrasne godine u ovoj avanturi, vrijeme je da se oprostimo od The Tiga. Ono što je započelo kao moja strast i hobi razvilo se u nevjerojatnu zajednicu inspiracije, podrške izabave. Uljepšalo je moje dane i ispunilo ovo iskustvo s toliko radosti", poručila je tada.

The Tig je dobio ime po Meghaninom omiljenom vinu, Tignanello, a u svojim je tekstovima dijelila savjete i preporuke iz različitih područja, od prehrane do zdravlja i wellbeinga. Prema spomenutim dokumentima, nova verzija bloga sadržavat će članke i intervjue o hrani, kuhanju, receptima, putovanjima, odnosima, modi, stilu, dizajnu interijera, lifestyleu, umjetnosti, kulturi i zdravlju.

Na svom blogu, Meghan je često znala pisati i o svojim roditeljima Thomasu Markleu i Doriji Regland, a komentirala je i svoju, tada buduću, šogoricu Kate Middleton kada je iznijela svoje mišljenje o pompi oko kraljevskog vjenčanja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranko Ključanin - 1 Jadranko Ključanin - 2 Jadranko Ključanin - 3 Jadranko Ključanin - 11 +11 Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 1 +8 Loni Willison - 2 Nekad i sad Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene