Grlili su se i ljubili

Jennifer Aniston s ružom u rukama viđena je nakon večere s bivšim suprugom, na pomolu pomirba ili?

Jennifer Aniston i Justin Theroux - 1 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Justin Theroux - 3 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 4 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 5 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 2 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 6 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 7 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 8 Justin Theroux i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) +18 Justin Theroux (Foto: Getty) Galerija

Glumica Jennifer Aniston snimljena je na večeri sa svojim bivšim suprugom Justinom Therouxom, a kruže priče da bi se par mogao pomiriti.

Holivudska glumica Jennifer Aniston snimljena je na večeru u New Yorku sa svojim bivšim suprugom Justinom Therouxom.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Bivši supružnici večerali su s glumcima Amandom Anka i Jasonom Batemanom, s kojima su se često družili još dok su bili u braku. U jednom trenutku kamere su snimile bivši ljubavni par u zagrljaju, a tijekom večere nisu skidali osmijeh s lica.

Nakon večere, Jennifer su uhvatili sa ružom u rukama, a brojni pretpostavljaju da je ružu dobila od bivšeg supruga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer & Justin 🤍 (@justifer_archives)

Zbog toga su odmah krenule glasine kako bi se bivši par mogao pomiriti. Jennifer i Justin upoznali su se 2007. kada su zajedno glumili u filmu' 'Tropic Thunder'', no zaljubili su se tek na setu snimanja filma ''Wanderlust'', tri godine kasnije.

Svoju vezu otkrili su javnosti 2011., a godinu dana kasnije su se zaručili. Vjenčali su se 2015. godine. Samo dvije godine nakon, rastali su se uz ovo opravdanje.

''Ova je odluka bila zajednička i s ljubavlju donesena krajem prošle godine. Mi smo dva najbolja prijatelja koja su dogovorili da se raziđu kao par, ali se radujemo jer ćemo nastaviti dragocjeno prijateljstvo".

Iste godine za New York Times, Theroux je rekao da je razvod bio nježan te da su ostali prijatelji, a pravi razlog rastave nikada nisu otkrili.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 8 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 7 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 6 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 5 +3 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 4 inMagazin Slavonski mladenci o velikoj medijskoj pozornosti koju su doživjeli: ''Što se zapravo dogodilo, čime smo privukli toliku pozornost?''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 2 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 1 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 4 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 6 +16 Maddox Jolie Pitt i Angelina Jolie - 7 Nekad i sad Evo kako danas izgleda prvi posvojeni sin Angeline Jolie, svoju poznatu mamu ponosno je vodio pod ruku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene