Nije joj bilo loše!

Procurile fotke posrnule holivudske plavuše kako se zabavlja na Hvaru, te davne 2009. godine družila se i s našim poduzetnikom!

Tara Reid na Hvaru Tara Reid na Hvaru Ivo Cagalj/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid na Hvaru - 3 Tara Reid na Hvaru - 1 Tara Reid na Hvaru - 2 Tara Reid na Hvaru - 1 Tara Reid na Hvaru - 2 Tara Reid na Hvaru - 3 Tara Reid na Hvaru - 4 Tara Reid na Hvaru - 5 Tara Reid na Hvaru - 6 Tara Reid na Hvaru - 7 +18 Tara Reid na Hvaru - 8 Galerija

Tara Reid je davne 2009. godine partijala na otoku Hvaru, a sada su se pojavile fotografije iz noćnog izlaska u kojem se tada dobro zabavila.

Holivudska glumica Tara Reid u doba svoje najveće slave slovila je kao jedna od najvećih partijanerica, a buran život i sklonost brojim ovisnostima ostavile su traga na njezin život i izgled.

Danas 46-godišnja Tara u javnosti se rijetko pojavljuje, no sada su isplivale njezine fotografije i to kada iz noćnog izlaska na otoku Hvaru koji je posjetila 2009. godine. Fotografi su je tada snimili kako se dobro raspoložena zabavalja u jednom noćnom klubu s društvom, u kojem se našao i hrvatski poduzetnik Sergej Bijelić.

Tara je plesala i zabavljala se, a u jednom je trenutku preuzela i ulogu DJ-a pa se našla za njegovim pultom. Na sebi je nosila traperice i majicu bez rukava s dubokim dekolteom, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Tarin današnji izgled zabrinjava njezine obožavatelje, a u jednom od posljednjih izlazaka ju je ispijenu i mršavu u jednom trenutku čak morao pridržavati dečko.

Mnogi ju inače pamte kao zanosnu Vicky iz kultne komedije "Američka Pita", a od bujnih atributa koji su joj donijeli titulu seks-bombe danas je malo toga ostalo i često je na meti kritika zbog svojeg ispijenog izgleda. Posljednjih godina interes javnosti izaziva i estetskim korekcijama jer je navodno operirala lice te redovito ide na tretmane botoksom. Pričalo se puno i o njezinoj ovisnosti, a svojevremeno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardashian te je vodila i buran ljubavni život, što je očito ostavilo posljedice.

Posljednjih je godina glumu zanemarila u potpunosti i bavi se produciranjem, no natuknula je kako bi se mogla pojaviti u novom nastavku Američke pite, iako to zasad nije potvrđeno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene