Prošle su 43 godine!

Pamtimo ih kao slatke blizanke iza čijih se lica krije jeziva priča, a evo kako danas izgledaju i čime se bave!

Lisa i Louise Burns Lisa i Louise Burns Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa i Louise Burns Lisa i Louise Burns +0 Lisa i Louise Burns Galerija

Lisa i Louise Burns snimile su kultne uloge u filmu Stanleyja Kubricka "Isijavanje", koje su im donijele svjetsku slavu.

Bivše glumice blizanke Lisa i Louise Burns proslavile su se nakon što su snimile jednu od zastrašujućih scena u kultnom hororu "Isijavanje" s Jackom Nicholsonom, koju i dandanas mnogi pamte iako su od njezina snimanja prošle već 43 godine.

Glumice iz filma Stanleyja Kubricka danas imaju 53 godine, a nekad su glumile duhove ubijenih blizanki Grady koje je tijekom cijelog blockbustera viđao sin glavnog lika dok je s obitelj boravio u izoliranom hotelu u Colorado Rockiesu.

Njihovi jezivi likovi nosili su plave haljine ukrašene bijelom vrpcom oko sredine i mnogi ih još jako dobro pamte, no obje su sestre odustale od glume. Lisa je postala odvjetnica, a Louise znanstvenica, no ovih su se dana prisjetile snimanja i progovorile o tome kako su bile prirodno sablasne.

"Sablasne smo po prirodi. Ali vježbale smo svoje scene, izgovaranje stvari jednoglasno i radile smo na tome da nekoliko puta izgovaramo svoje rečenice na šupalj, nezemaljski način", ispričale su u intervjuu za Cosmopolitan.

Jedina poveznica s "Isijavanjem" danas je njihov zajednički profil na društvenim mrežama na kojem povremeno dijele uspomene iz filma koji ih je proslavio. U javnosti se više ne pojavljuju često, jedno od posljednjih događanja na koje su stigle zajedno je Weekend of Hell Spring Edition u Njemačkoj 2019. godine gdje su se družile s obožavateljima i dijelile autograme.

U jednom od intervjua blizanke su govorile i o svom iskustvu na snimanju. Otkrile su da je Jack Nicholson drijemao na podu između scena kako bi ostao u svom liku, da je često pričao o tome koliko mu nedostaje kći Jennifer iz prvog braka sa Sandrom Knightom, te da su imale dojam da je bio odaniji čovjek nego što je njegova slika u javnosti bila prikazivana.

"O, moj Bože, svidjelo nam se. Svaki smo se dan osjećale kao da smo pozvane na neku vrlo ekskluzivnu zabavu i bile smo najmlađe i najsretnije osobe koje su bile tamo", prisjetile su se bivše glumice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 2 Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 1 Madalina Ghenea - 4 Madalina Ghenea - 3 +26 Madalina Ghenea - 2 Celebrity Ljepotica iz Slatine ostavila svjetski poznatog sportaša na brutalan način, šuška se o mogućim razlozima!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andi Ismaili Supertalent - 12 Andi Ismaili Supertalent - 11 Andi Ismaili Supertalent - 10 Andi Ismaili Supertalent - 9 +22 Andi Ismaili Supertalent - 8 Celebrity Martinina reakcija na izvedbu ovog skromnog dječaka sve govori o njegovu talentu: ''Ti imaš 14 godina? Ja imam 48 i upravo si me ostavio bez teksta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene