Tko se sjeća nje?

Ovu fatalnu latino zavodnicu domaća publika najbolje pamti iz kultne ''Marisol'', a evo kako danas izgleda ljepotica koju su tek rijetki voljeli

Laura Flores - 3 Laura Flores - 3 Screenshot/Youtube 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Flores Laura Flores Laura Flores - 5 Laura Flores - 6 Laura Flores - 2 Laura Flores - 4 Laura Flores - 3 Laura Flores - 1 Laura Flores - 2 Laura Flores - 4 +5 Laura Flores - 3 Galerija

Laura Flores, koju smo nekad obožavali gledati u meksičkim sapunicama koje su se prikazivale kod nas, danas ima 59 godina i još uvijek se uspješno bavi glumom, ali i glazbom koja je njezina druga velika ljubav.

Meksičku glumicu i pjevačicu Lauru Flores domaća publika najviše pamti iz serije "Marisol" čije se epizode nekad nisu propuštale, a 27  godina kasnije ona je i dalje aktivna u svijetu glume i glazbe.

59-godišnja Laura i danas snima sapunice zahvaljujući kojima je stekla slavu, a ono što sve iznenađuje je njezino mladoliko lice s minimalno bora i znakova starenja.

Prema pisanju meksičkih medija to je rezultat estetskih zahvata na nosu, jagodicama, ustima i grudima, iako ona javno ne želi priznati ništa od toga.

Glumica je aktivna je na društvenim mrežama i na profilu na Instagramu ima 848 tisuća pratitelja s kojima dijeli zgode iz svog života.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura Flores (@laurafloresmx)

Laura dolazi iz glumačke obitelji, a karijeru je započela već u 14. godini pjevajući u bendu "Hermanos Y Amigos".

Nakon toga je upisala tečaj glume, a prva serija u kojoj se pojavila bila je "El Combat". Osim u "Marisol" glumila je u serijama "U ime ljubavi", "Ti si moja sudbina", "Uvijek ću te voljeti" i deseci drugih. 

U serijama je najčešće glumila negativke zbog čega nije bila omiljena, ali zato su se njezinoj ljepoti nekad svi divili. 

Što se privatnog života tiče, Laura iza seba ima dva propala braka u kojima je dobila dvije kćeri i sina.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +28 Salma Hayek - 1 Celebrity Salma Hayek Svjetski dan bikinija proslavila je fotkom koja ruši internet: ''Druge žene ne mogu se natjecati s tobom po ljepoti!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene