''Bože, koliko si seksi!''

Salma Hayek Svjetski dan bikinija proslavila je fotkom koja ruši internet: ''Druge žene ne mogu se natjecati s tobom po ljepoti!''

Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 2 +22 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek proslavila je Svjetski dan bikinija pa objavila fotografiju u jednom, a njezini pratitelji raspametili su se u komentarima.

Holivudska glumica Salma Hayek proslavila je Svjetski dan bikinija pa objavila fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu. Pozirala je na izlasku iz bazena, a njezine bujne grudi kupaći je jedva zadržao.

''Sretan Svjetski dan bikinija! Možete li vjerovati da bikini postoji tek 77 godina? Nadajmo se da ih neće ponovno zabraniti'', napisala je Salma.

Mnogi njezini pratitelji u komentarima su ostali bez teksta, pa su mogli stavljati samo emotikone vatrice, a drugi su je obasuli pozitivnim komentarima jer takav struk s 56 godina rijetko tko može ostvariti.

''Ti si toliko inspirativna osoba, predivna'', ''O, Bože, koliko si seksi'', ''Ostale žene jednostavno se ne mogu natjecati s tobom u ljepoti'', glase neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

U nekim komentarima mogu se pronaći i njezini GIF-ovi iz filmova u kojima je glumila mlada, a posebno je poznata scena iz filma ''Od sumraka do zore'', u kojem Salma zavodljivo pleše pred muškarcima te prolijeva alkohol niz bosu nogu Quentinu Tarantinu u usta.

Iako bi mnogi voljeli biti sretnici na njegovu mjestu, pravi sretnik je muškarac koji već dugo godina s Hayek prolazi kroz život. Od 2009. godine u sretnom je braku s francuskim biznismenom François-Henrijem Pinaultom, s kojim ima i 14-godišnju kćer Valentinu Palomu Pinault.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene