afera koja je tresla Hrvatsku

Rodila je kćer našem oženjenom glumcu, koju on ispočetka nije htio priznati, no priča je ipak dobila sretan kraj!

Mirela Rupić Mirela Rupić Sandra Simunovic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes Mirela Rupić i kći Lana Lourdes Mirela Rupić Mirela Rupić Mirela Rupić Mirela Rupić Goran Višnjić Goran Višnjić - 1 +9 Goran Višnjić - 2 Galerija

Goran Višnjić je 2006. godine imao vanbračnu aferu s Mirelom Rupić koja mu je rodila kćer Lanu Lourdes.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić, koji je godinama gradio karijeru u Holywoodu, 2006. godine našao se u središtu afere koja je tresla Hrvatsku.

To ljeto proveo je u rodnom Šibeniku gdje je imao vanbračnu aferu sa svojom kolegicom iz škole Mirelom Rupić, a ona mu je sljedeće godine rodila kćerkicu Lanu Lourdes.

Goran je tada već bio u braku sa svojom sadašnjom suprugom Evom i ispočetka nije htio priznati kćer te je tražio DNK analizu.

Mirela i Goran su se godinama kasnije prepucavali preko mediji i prijetili sudskim tužbama da bi se na kraju sve smirilo i glumac je odlučio priznati kćer.

Sada su se pojavile fotografije Mirele i malene Lane iz 2008. godine, kada su u Opatiji prisustvovale humanitarnom događaju za vrtić za djecu s posebnim potrebama, a već su tada svi govorili kako je jednogodišnja djevojčica preslika svojeg poznatog oca.

Goran je s vremenom razvio sjajan odnos sa svojom kćeri koja se odlično slaže i s njegovim sinovima Tinom i Vigom, koje ima sa suprugom Evom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Treat Williams - 6 Treat Williams - 1 Treat Williams - 4 Treat Williams +3 Treat Williams - 5 Celebrity Poginuo glumac kojeg smo obožavali gledati u hit-seriji i kultnom filmu, o nesreći je izvijestio njegov glasnogovornik: “Shrvan sam”

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović s majkom Ivkom Danijela Martinović s majkom Ivkom Promocija knjige Danijele Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić +25 Danijela Martinović i Josip Plavić Celebrity Majka Danijele Martinović ponosno je stala uz svoju kćer, a na prvi pogled je jasno što je pjevačica naslijedila od nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene