Nekad je bio zvijezda

Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 12 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 Christopher Walken - 18 Christopher Walken - 2 Christopher Walken - 5 Christopher Walken - 7 Christopher Walken - 9 Christopher Walken - 4 +8 Christopher Walken - 13 Galerija

Glumac Christopher Walken posljednjim je fotografijama rastužio javnost, godine su donijele svoje, a on je potpuno oslabio te je na prvu neprepoznatljiv.

Christopher Walken pojavio se u javnosti nakon dugo vremena dok je prisustvovao proslavi 80. rođendana Roberta De Nira u New Yorku.

Kultni glumac, koji je glumio uz DeNira u filmu ''Lovac na jelene'' iz 1978. stigao je u restoran Locanda Verde zajedno sa suprugom Georgianne s kojom se vjenčao 1969.

Zvijezda ''Sleepy Hollowa'' nosila je crnu majicu, tamnoplavu vestu i široke hlače u kombinaciji s tenisicama. Pojavio se opuštenog raspoloženja dok su ga na ulazu fanovi tražili autograme.
Glumac je na novijim fotografijama vidno oslabio i godine su uzele maha, ali od svog posla prema kojem gaji veliku ljubav i dalje ne odustaje.

80-godišnjeg Walkena ćemo sljedeći put vidjeti na ekranu u novom nastavku filma ''Dune: Part Two'', a trenutno glumi Burta Goodmana u TV seriji, ''Severance''.

O mirovini još ne razmišlja, a raditi je krenuo kao vrlo mlada osoba. Zanimljivo je da je kao tinejdžer radio kao krotitelj lavova u cirkusu, a kad je imao 15 godina, svidjela mu se frizura legendarnog pjevača Elvisa Presleyja, pa ju je kopirao i otad ju nije mijenjao.

Inače, svoju suprugu Georgianne upoznao je davnih šezdesetih. Zajedno su radili kao plesači u kazališnoj izvedbi ''West Side Storyja'', a otada su nerazdvojni.

"S vremena na vrijeme gledam kroz prozor i mislim: 'Osjećam se prilično dobro. Računi su mi plaćeni, žena mi je zdrava, vrijeme je lijepo.'' To je zapravo sve do čega mi je stalo'', rekao je Christopher za New York Times u veljači 2022.

Par nikad nije imao djece, a glumac je jednom i o tome dao svoje mišljenje.

''Volim raditi koliko god mogu jer nemam djece, nemam hobije, ne radim ništa drugo. I drago mi je što nemam djece. Imam dva brata i oni imaju puno djece, dolaze u moju kuću i uvijek mi je drago kad odu. Imam ženu, oženjen sam već trideset pet godina, a imam i neke mačke, ali mogu otvoriti vrata i one izađu, tako da je prilično lijepo."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison Loni Willison - 8 Loni Willison - 6 Loni Willison - 5 +26 Loni Willison - 12 Nekad i sad Nekad je bila seksi plavuša i krasila naslovnice časopisa, a onda je naglo posrnula nakon razvoda i danas šokira prizorima s ulica, ovo je tužno za vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari Perčić zapalila društvene mreže novim seksi fotkama u badiću, a otkrila je i novi hobi: "Baš si žena budućnosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene