Sjajna atmosfera!

INmusic: Nick Cave i Bad Seeds ponovno oduševili zagrebačku publiku

Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 1 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 1 Zeljko Hladika/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 1 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 6 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 5 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 4 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 3 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 2 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 6 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 5 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 4 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 3 +1 Nick Cave i Bad Seeds na INmusicu - 2 Galerija

Drugi dan INmusic festivala obilježio je koncert headlinera festivala i miljenika zagrebačke publike Nicka Cavea i Bad Seedsa, koji su pred tisućama posjetitelja izveli emotivan izbor poznatih i manje izvođenih pjesama.

U nešto više od dva sata nastupa, Cave i njegov bend su pred festivalskom publikom izveli kombinaciju najvećih hitova poput - Into my arms, koju je publika s Caveom otpjevala uglas, te Red right hand, ali i rjeđe izvođene pjesme poput Vortex.

Pogledaj i ovo In Music Festival doznajte detalje U prodaji je ograničeni broj jednodnevnih ulaznica za INmusic festival

U intimnoj atmosferi, tisuće u publici pratili su australskog kantautora i njegov bend kroz neumoran repertoar emotivnih, mračnih i ljubavnih pjesama.

Cave je održavao blizak kontakt s publikom iz prvih redova. U sredini koncerta na klaviru je odsvirao i otpjevao tri intimne pjesme, Bright horses, I need you i Waiting for you, uz pomoć starog suradnika Warrena Ellisa.

Cave je posjetio Zagreb u sklopu prve turneje nakon četiri godine, i svega nekoliko mjeseci nakon što je izgubio i drugog sina.

Uoči glavnog koncerta večeri, publiku je na glavnoj pozornici zagrijao britanski post punk trio White Lies koji su nešto više od sat vremena svirke, za kraj odsvirali jednu od svojih najpoznatijih pjesama Bigger than us.

Domaći zagrebački bend Porto Morto unio je dozu optimizma izvodeći publici dobro poznate pjesme Vrijeme je za čilanje, Hodaj. Sedmeročlani bend u zabavnom i kostimiranom izdanju razveselio je publiku svojom mješavinom indie elektronike i art rocka.

Koncert malijskog dvojca Amadou & Mariam obogatio je program drugog dana festivala snažnim afričkim ritmovima, koje su izveli održavajući rasplesanu atmosferu u publici.

Festivalsku publiku tijekom dana su zagrijavali koncerti bendova Freaktion, Tus Nua i Rebel Star, Neon Wife, Šumski.

Trećeg, pretposljednjeg dana jubilarnog 15. izdanja festivala na Otoku hrvatske mladeži nastupaju američki alernativni metal bend Deftones, gipsy punk sastav Gogol Bordello, engleski rock duo Royal Blood i drugi.

(Hina)

 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva - 6 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 +15 Richard Gere - 1 Celebrity Tek u 73. uživa u pravoj ljubavi, a skrasio se zbog 33 godine mlađe ljepotice koja mu je rodila dva sina

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer - 2 Michelle Pfeiffer - 7 Michelle Pfeiffer - 5 Michelle Pfeiffer - 4 +10 Michelle Pfeiffer - 2 Celebrity Možete li vjerovati da je ovo lice žene koja ima 64 godine? Mnogi se slažu da je mjesto ove glumice nezamjenjivo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene