U rijetkom izlasku

Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

Martina Dalić - 2 Martina Dalić - 2 Darko Tomas / CROPIX 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 Martina i Niko Dalić - 5 Martina i Niko Dalić - 1 Martina i Niko Dalić - 2 Martina i Niko Dalić - 3 Martina i Niko Dalić - 8 Martina i Niko Dalić - 9 +12 Martina i Niko Dalić - 4 Galerija

Hrvatska političarka Martina Dalić već je više od tri desetljeća u braku s Nikom Dalićem, a sad su viđeni u rijetkom izlasku na subotnjoj špici.

Hrvatska političarka Martina Dalić sunčanu subotu provela je u društvu svog supruga s kojim je prošetala zagrebačkom špicom.

Martina i Niko Dalić uhvaćeni su dok su hodali jednim od najpoznatijih trgova u Hrvatskoj, a svoj privatni život inače vješto skrivaju od javnosti.
U braku su već tridesetak godina, a zajedno imaju i dvojicu sinova.

Uz obitelj, i Martina i Niko uspješno su izgradili svoje zavidne karijere, a dok svi znaju da je ona bivša ministrica te sadašnja predsjednica Uprave Podravke, njezin suprug jedno je od vodećih imena INA-e.

Pogledaji ovo PR Vijesti Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu

Zbog njihovih zavidnih karijera dobili su i nadimak najmoćnijeg para u Hrvatskoj.

Iako rijetko zajedno izlaze, nekoliko njihovih zajedničkih fotografija možete pogledati u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Darnell - 20 Linda Darnell - 19 Linda Darnell - 18 Linda Darnell - 17 +15 Linda Darnell - 16 Zanimljivosti Zbog njene prirodne ljepote zvali su je djevojkom sa savršenim licem, a način na koji je preminula i danas ledi krv u žilama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +25 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala tijelo boginje u neobičnom badiću, možete li vjerovati da ima 51 godinu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene