Uputio podršku

Baby Lasagna javio se u našem hit-showu, evo i zbog koga: "Tako divna osoba, hvala od srca!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Baby Lasagna, TLZP Minea i Marija Kolb kao Baby Lasagna, TLZP Marija Kolb kao Baby Lasagna, TLZP Mario Roth i Marija Kolb kao Baby Lasagna, TLZP Marija Kolb kao Baby Lasagna, TLZP +27 Goran Navojec i Marija Kolb kao Baby Lasagna, TLZP Galerija

Marija Kolb se u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Baby Lasagnu.

Desetu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" otvorila je glumica Marija Kolb koja se transformirala u našeg ovogodišnjeg eurovizijskog predstavnika Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna.

"Marko mi je velika podrška, odmah sam mu se javila da mu se pohvalim da, ako mu se štuca, da je zbog mene, jer ga spominjem 500 tisuća puta na dan", rekla je Marija prije nastupa, a u emisiji se javio i Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Celebrity Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

"Pozdrav ljudi, ovdje Baby Lasagna, htio sam samo uzeti moment da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i poneke čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstaviti, puno pozdrava, meow, meow", poručio je Lasagna putem videa.

 

"Marko, želim da na Eurosongu pokidaš, svi navijamo za tebe jer si genijalan i famozan", poručila je Marija Marku prije nastupa i poslala mu je pusu, a otkrila je i da joj je dao savjete oko nastupa.

"Rekao je da se za pjevanje ne brinem, jer niti on ne pjeva", rekla je, pa je pokazala i svoju fotografiju iz 20-ih, kad je imala frizuru kao Lasagna.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 3 Celebrity Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

Marija je izvela Lasagninu pobjedničku pjesmu s Dore "Rim Tim Tagi Dim", a tijekom njenog nastupa u studiju je nastala prava ludnica. Nakon nastupa su joj svi glasno skandirali njezino ime uz veliki aplauz i ovacije.

"Pa ja mislim da je ovo sad bez pretjerivanja jedna od najsličnijih imitacija onome što bi se trebalo imitirati. Čestitam od srca u svakom pogledu, bravo", komentirao je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 24 Celebrity Naš miljenik žena sam je sebe poljubio u čelo, no nije stao samo na tome, a ovakve prizore teško je zamisliti i u najluđim snovima!

"Ovo je bilo fantastično, a znaš što se meni kod tebe najviše sviđa? Ti kao glumica svakom svom zadatku pristupaš vrlo profesionalno i vrlo ozbiljno, a to su odlike velikih ljudi. Bila si fantastična, sve što si mogla upiti apsolutno si upila kao spužva, svaka čast", pohvalio ju je i Mario Roth.

"To je bio jedan ispunjen glumački zadatak koji si ti napravila, da trebaš upisat akademiju, mi bi rekli upisala si", rekao joj je Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 6 Celebrity Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

"Meni je ovo bio tvoj najbolji nastup do sada, donijela si nam i tu ludu energiju, skidam ti kapu do poda", zaključila je Minea.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +29 Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bernard Hill u ''Titanicu'' - 3 Bernard Hill u ''Titanicu'' - 2 Bernard Hill u ''Titanicu'' - 4 Bernard Hill u ''Titanicu'' - 5 +10 Bernard Hill u ''Titanicu'' - 1 Celebrity Iznenada preminuo glumac kojeg pamtimo kao kapetana iz ''Titanica'', njegov agent potvrdio je tužnu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene