sportski spektakl!

Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 +19 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Galerija

Jay Z je došao na Super Bowl sa svojim kćerima Blue Ivy i Rumi, a kasnije im se pridružila i Beyonce.

Legendarni reper Jay Z (54) na ovogodišnjem Super Bowlu pokazao je nježnu očinsku stranu.

Na sportski spektakl došao je u društvo svojih kćerkica, 12-godišnje Blue Ivy i šestogodišnje Rumi, koju rijetko imamo priliku vidjeti.

Reper je ponosno pozirao sa svojim kćerima ispred stadiona, a zatim je i strpljivo fotografirao Blue Ivy. Malena Rumi sa sobom je ponijela i Barbie lutkicu, koja ja držala maleni transparent s natpisom Super Bowl.

Sa suprugom Beyonce (42), koja ja također kasnije snimljena na tribinama, Jay Z ima još i sina Sira, koji je Rumin blizanac.

Pogledaji ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Zanimljivosti Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Jay Z je redovito posjetitelj ovog sportskog događaja, no za razliku od svoje supruge, nikada nije nastupao na poluvremenu.

Beyonce je to pošlo za rukom čak dvaput, prvi put 2013. godine, kada su joj se na pozornici pridružile i bivše kolegice iz grupe Destiny's Chlind, Kelly Rowland i Michelle Williams. Zatim je 2016. godine udružila snage s Brunom Marsom i grupom Coldplay.

Pogledaji ovo Juraj Zigman Zanimljivosti Hrvatski dizajner svoje je kostime izradio za brojne svjetske zvijezde, a sad je red došao i na ovu: ''Iznimno sam ponosan''

Inače, Blue Ivy, osim što je odrasla u maminu kopiju, već je krenula i njezinim stopama te s Beyonce nastupa na njezinim koncertima.

Podsjetimo, Beyonce i Jay Z zaljubili su se 2002. godine kada su surađivali na pjesmi "Bonnie & Clyde", a vjenčali su se u tajnosti 2008. godine.

Pogledaji ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Celebrity Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Na dodjeli MTV Video Music Awardsa 2011. godine Beyonce je otkrila da je trudna s njihovim prvim djetetom, kćerkicom koju su nazvali Blue Ivy, a posvetili su joj i pjesmu "Glory".

Javnost je tada saznala i da je Beyonce pretrpjela spontani pobačaj netom prije no što je ostala trudna s Blue Ivy te da taj period svog života smatra najmračnijim.

Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje djece, blizance Rumi i Sira.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson - 1 Paris Jackson - 6 Paris Jackson - 5 Paris Jackson - 2 +31 Paris Jackson - 3 Nekad i sad Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene