To je on!?

Prepoznajete li glumca s fotografije? Samo jedan detalj potpuno je transformirao njegov izgled!

Dwayne The Rock Johnson - 4 Dwayne The Rock Johnson - 4 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne The Rock Johnson - 7 Dwayne The Rock Johnson - 9 Dwayne The Rock Johnson - 5 Dwayne The Rock Johnson - 6 Dwayne The Rock Johnson - 8 Dwayne The Rock Johnson - 3 Dwayne The Rock Johnson - 2 Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) +12 Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Galerija

Dwayne The Rock Johnson neprepoznatljiv je na novim fotografijama paparazza, jedna stvar učinila ga je potpuno drugom osobom.

Svi koji su ove fotografije vidjeli na prvu su se zapitali tko je ova osoba, a samo vjerni fanovi odmah su prepoznali da je riječ o jednom od najpoznatijih glumaca i snagatora današnjice, Dwayneu Johnsonu.

The Rock je uhvaćen dok je mahao okupljenim fanovima u Vancouveru, gdje trenutno snima film ''The Smashing Machine'', a s nalijepljenom kosom izgleda potpuno drukčije jer smo ga navikli vidjeti kao ćelavca.

Nosio je plavu trenirku i žutu majicu, a u filmu će utjeloviti bivšeg hrvača i umjetnika mješovitih borilačkih vještina Marka Kerra.

Jeste li prepoznali Rocka?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Dwayne je također bivši hrvač, a zahvaljujući svojim mišićima i glumačkom talentu postao je jedan od najtraženijih glumaca danas.

No Dwayneovi počeci nisu bili nimalo laki. Kada se s 15 godina doselio u Nashville, Johnson nije imao gdje živjeti niti je imao novca, a pomogao mu je bivši hrvački menadžer Bruno Lauer, koji ga je primio u svoj dom. Glumac se odužio Bruni prošle godine kupivši mu za Božić auto.

Od 2019. je u braku s pjevačicom Lauren Hashian, s kojom ima kćeri Tianu i Jasmine. Često oduševljava žene diljem svijeta preslatkim videima s djecom na kojima im dopušta da mu lakiraju nokte i pjeva im, pa je odmilja dobio nadimak nježni div.

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo - 1 Celebrity Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Pogledaji ovo Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Zanimljivosti On je div nježnog srca: Omiljeni glumac uspio je rasplakati čovjeka kojeg je prvi put vidio!

Pogledaji ovo Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatiji snagator priznao da ga je shrvala smrt snimateljice na setu Baldwinova filma, evo i što je svima obećao

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +27 Neda Parmać - 2 Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan Damir Habijan Damir Habijan Damir Habijan +25 Damir Habijan Celebrity Ministar Habijan stao na kraj nagađanjima i otkrio detalj iz privatnog života koji kopka javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene