okružen ženama

Talijanskom slavuju i 25 godina mlađoj supruzi na jahti su se pridružile i njezine zgodne prijateljice, paparazzi su snimili kako se provode

Andrea Bocelli i Veronica Berti Andrea Bocelli i Veronica Berti Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 +14 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Galerija

Andrea Bocelli i supruga Veronica Berti uživaju na svojoj jahti u Italiji, a društvo im pravi još nekoliko dama.

Talijanskog slavuja Andreu Bocellija (65) paparazzi su snimili na njegovoj luksuznoj jahti u blizini grada Forte dei Marmi, sa suprugom Veronicom Berti (40) i njenim prijateljicama.

Vesela ekipa uživala je u sunčanju, plivanju, vožnji jet skyjem i drugim morskim radostima, a fotografije koje su zabilježili paparazzi možete pogledat u našoj galeriji.

Ljubavna priča Andree i 25 godina mlađe Veronice počela je slučajno na jednoj zabavi 2002. godine i pomalo zvuči poput radnje nekog ljubavnog romana ili filma.

Glazbeniku nije trebalo puno vremena da se zaljubi u 25 godina mlađu Veronicu koja je za njega radila kad menadžerica. U jednom od intervjua za "The Guardian" Andrea je priznao da je njihov brak zapravo počeo onog dana kada su se poznali. Njihova priča počinje 2002. godne kada su se slučajno sreli na jednoj zabavi. Andrea je odmah iskoristio priliku da joj otpjeva jednu ariju, a čemu tada 18-godišnja Veronica nije mogla odoljeti.

Andrea se u to vrijeme upravo bio razveo od tadašnje supruge Enrice Cenzattu nakon deset godina braka i s kojom je dobio dva sina, Mattea i Amosa.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze, jer smo se zbližili iste večeri", opisao je Andrea njihov početak.

Slavni glazbenik tvrdi da im je velika razlika u godinama zapravo olakšala stvari.

"Velike dobne razlike su tradicija moje obitelji, između mojih roditelja je također velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a dobna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", izjavio je Andrea.

Ono što ih povezuje je svakako glazba, o kojoj vole zajedno raspravljati, izvoditi ju i slušati. 2012. godine kada su dobili kćer Virginiju, zajedno su izveli ljubavnu skladbu "Qualche Stupido".

Dvije godine nakon toga razmijenili su bračne zavjete u svetištu Madonne di Montenero u Toskani, i to na rođendan svoje kćeri.

Pogledaji ovo Andrea Bocelli - 1 Celebrity Legendarni talijanski slavuj otac je dvojice zgodnih sinova, dugo ih je skrivao, ali ipak postoje njihove fotografije na kojima su zabilježeni!

Pogledaji ovo Matteo Bocelli Celebrity Sin legendarnog Andree Bocellija stiže u Hrvatsku, nasljednika talijanskog slavuja imat će prilike slušati publika s Kvarnera

Pogledaji ovo Andrea Bocelli i Roger Federer - 2 Celebrity Andrea Bocelli rasplakao je Federera na svom nastupu, umirovljeni tenisač nije mogao suzdržati jecaje

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker Renato Đošić Renman Renato Đošić Renman +12 Renato Đošić Renman Celebrity Rastao se popularni zagrebački reper i pionir hrvatske hip-hop scene, njegova bivša potvrdila je da više ne žive zajedno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska na Eurosongu Maja Blagdan - 10 Maja Blagdan Maja Blagdan i Zlatko Sudac +25 Maja Blagdan Nekad i sad Gdje je danas Maja Blagdan? Povukla se na vrhuncu slave i nije požalila: "Malo sam služila narodu, a sada Bogu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene