Kako emotivno!

Andrea Bocelli rasplakao je Federera na svom nastupu, umirovljeni tenisač nije mogao suzdržati jecaje

Andrea Bocelli i Roger Federer - 2 Andrea Bocelli i Roger Federer - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Roger Federer - 4 Andrea Bocelli i Roger Federer - 1 Andrea Bocelli i Roger Federer - 3 Andrea Bocelli i Roger Federer - 5 Roger i Miroslava Federer - 8 Roger i Miroslava Federer - 4 Roger i Miroslava Federer - 5 Roger i Miroslava Federer - 1 Roger i Miroslava Federer - 10 Roger i Miroslava Federer - 9 +20 Roger i Miroslava Federer - 8 Galerija

Umirovljeni tenisač Roger Federer jecao je na bini pokraj slavnog talijanskog slavuja Andree Bocellija, evo što ga je toliko raznježilo.

Andrea Bocelli održao je koncert u Zürichu u Švicarskoj, a pri kraju koncerta pozvao je slavnog bivšeg tenisača Rogera Federera da mu se pridruži na pozornici.

Bocelli je Federera nazvao "živućom legendom" i pozvao ga da dođe na pozornicu dok izvodi ''Nessun Dorma Giacoma Puccinija'', a tenisača su potpuno svladale emocije dok je slušao izvedbu slavnog tenora.

Dok je Andrea pjevao, Roger je stajao kraj njega i jecao i brisao suze, a na kraju izvedbe Federer mu je zapljeskao. Zatim su se zagrlili uz gromoglasan pljesak publike.

Bocelli je taj videozapis podijelio na svom Instagramu uz opis: ''Slava tebi, Roger''. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

Federer je, inače, prije nešto više od godinu dana okončao profesionalnu tenisku karijeru tijekom koje je osvojio ukupno 103 turnira, od čega 20 Grand Slamova, zaradivši samo od nagrada na turnirima preko 130 milijuna dolara.

Iza sebe je ostavio veliki trag u povijesti, baš kao i Andrea koji je unatoč sljepoći postao jedan od najboljih pjevača svijeta zbog svog tenora.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Matthew Perry i Jennifer Aniston +23 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 6 Celebrity Jennifer Aniston podijelila je prvu objavu nakon dirljive posvete za kolegu Perryja, evo zašto su ovi prizori izazvali veliku pozornost!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 1 Madonna - 13 Madonna - 7 Madonna - 1 +26 Madonna - 2 Celebrity Vulgarna snimka Madonne i plesačice zgrozila je njezine fanove: ''Kao da gledam svoju baku da to radi, ovo je tako neugodno gledati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene