Predivan i skladan par

Slavni umirovljeni sportaš suprugu je odveo na ljetovanje u susjedstvo, a jedna stvar iz njihova odnosa dokaz je prave bračne ljubavi i nakon 22 godine!

Roger i Miroslava Federer - 7 Roger i Miroslava Federer - 7 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Roger i Miroslava Federer - 8 Roger i Miroslava Federer - 6 Roger i Miroslava Federer - 5 Roger i Miroslava Federer - 4 Roger i Miroslava Federer - 3 Roger i Miroslava Federer - 2 Roger i Miroslava Federer - 1 Roger i Miroslava Federer Roger i Miroslava Federer - 11 Roger i Miroslava Federer - 10 +21 Roger i Miroslava Federer - 9 Galerija

Bivši tenisač Roger Federer i njegova supruga trenutačno uživaju u ljepotama Italije, a fotografi su ih uhvatili dok su se ukrcavali na brod i uživali u razgledavanju lokalnih trgovina.

Bivši tenisač Roger Federer i njegova supruga Miroslava Mirka Federer trenutačno uživaju u susjednoj Italiji, a paparazzi su ih u stopu pratili kad su se s glisera iskrcali u Portofino.

Roger i Mirka prvo su na gliseru izmijenili nekoliko osmijeha i riječi, a onda su krenuli u razgledavanje mjesta na obali koje je vrlo popularno među turistima.

Mirka je za izlet odjenula kratku haljinicu s plavim i bijelim detaljima te je svezala rep, a Roger je nosio bijele hlače i crnu majicu koju je uskladio s tamnim tenisicama.

Roger i Miroslava upoznali su se 2000. godine na turniru u Sydneyju, a i ona se profesionalno bavila tenisom. Od karijere je odustala 2002. godine zbog ozljede stopala, no kasnije je istaknula kako ne žali ni za čime i posvetila se obiteljskom životu. Par se vjenčao na imanju pokraj Basela u travnju 2009. godine, a iste godine rodile su im se blizanke Myla i Charlene. Pet godina kasnije u obitelji su ponovno dobili iznenađenje kada je Mirka rodila blizance Lennyja i Lea.

Roger nikada nije krio koliko je zaljubljen u lijepu Slovakinju i jednom je prilikom otkrio da bez nje ne može zamisliti niti jedan dan.

"Odbijam spavati u krevetu ako moja supruga nije u njemu. Uvijek smo htjeli djecu, no ne želim spavati odvojen od nje u nekoj drugoj sobi ili na drugom katu. Radije ću spavati s djecom koja vrište nego bez Mirke", priznao je.

Zbog karijere Roger je morao često putovati, a upravo zbog toga su se on i supruga odlučili na obrazovanje svoje djece kod kuće, kako bi mališani s njima mogli ići kamo god treba.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Jelena Karleuša napravila pomutnju u outfitu kakav se na ovim prostorima ne viđa, a ovakve fotografije sigurno neće objaviti Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene