Prepoznajete li ih?

Pogledajte kako je jedan od najpoznatijih svjetskih parova izgledao dok još nisu bili ovako slavni i bogati, njegova transformacija itekako je vidljiva!

Roger i Miroslava Federer Roger i Miroslava Federer Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Roger i Miroslava Federer Roger i Miroslava Federer - 6 Roger i Miroslava Federer - 7 Roger i Miroslava Federer - 5 Roger i Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: Peter Kramer / Getty Images North America / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: LLUIS GENE / AFP) +21 Roger Federer (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni tenisač Roger Federer nedavno se oprostio od teniske karijere, a njegova najveća podrška bila je i njegova supruga Miroslava Mirka Federer koja je s njim još od mladih dana, evo kako su tada izgledali.

Slavni tenisač Roger Federer prije nekoliko mjeseci oprostio se od svoje uspješne teniske karijere, a u tom trenutku, kao i kroz skoro cijeli život, podršku mu je dala njegova supruga Miroslava Mirka Federer.

Roger i Miroslava upoznali su se 2000. godine na turniru u Sydneyju, a i ona se profesionalno bavila tenisom. Od karijere je odustala 2002. godine zbog ozljede stopala, no kasnije je istaknula kako ne žali ni za čime i posvetila se obiteljskom životu. Par se vjenčao na imanju pokraj Basela u travnju 2009. godine, a iste godine rodile su im se blizanke Myla i Charlene. Pet godina kasnije u obitelji su ponovno dobili iznenađenje kada je Mirka rodila blizance Lennyja i Lea.

Na Instagramu je sada osvanula i njihova zajednička fotografija u teniskim odorama 2002. godine kada su zajedno predstavljali Švicarsku na jednom turniru. Roger je tada ima 21 godinu, Mirka 24 godine, a vidljivo mladi bili su puno drugačiji nego danas. Federer je tada nosio i drugačiji imidž te imao dugu kosu zavezanu u rep.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirka Federer Fan Page (@mirkafedererfanpage)

Roger nikada nije krio koliko je zaljubljen u lijepu Slovakinju i jednom je prilikom otkrio kako bez nje ne može zamisliti niti jedan dan.

"Odbijam spavati u krevetu ako moja supruga nije u njemu. Uvijek smo htjeli djecu, no ne želim spavati odvojen od nje u nekoj drugoj sobi ili na drugom katu. Radije ću spavati s djecom koja vrište nego bez Mirke", priznao je.

Zbog karijere Roger je morao često putovati, a upravo zbog toga su se on i supruga odlučili na obrazovanje svoje djece kod kuće, kako bi mališani s njima mogli ići gdje god treba.

"Vrlo sam sretan što sa svojom djecom mogu putovati po svijetu i otkrivati nove gradove. Oni obožavaju putovanja i uzbuđeni su uvijek prije puta, koliko god često da nekamo idemo", ispričao je jednom prilikom tenisač. Dodao je kako svi vole igrati tenis, a njegovi obožavatelji zezaju se na njihov račun te često komentiraju kako ih odmalena mogu učiti tenisu u parovima u kojem bi sigurno bili prvaci.

A njihove zajedničke fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera! 2

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina radila u restoranu dok su drugi ljudi sjedili i jeli, s razlogom su se svi okretali za njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene